EN

Totálne trápny život Lottie Brooksovej

Katie Kirbyová


Tínedžerský život je totálna katastrofa. Ale aj ZÁBAVA!
Lottie Brooksová má 11 rokov a jej život je poriadna NUDA. Začína navštevovať druhý stupeň, no nemá ani žiadnych kamarátov, ani oslnivé vlasy a dokonca ani jej hrudník stále nie je hodný čo i len najmenšej PODPRSENKY! Možno by bolo lepšie na všetko sa VYKAŠLAŤ a a radšej upadnúť do zimného spánku spolu so svojimi škrečkami Profesorom Barnabášom Kvičkom a Chlpáčikom Tretím. Zistite, ako sa Lottie popasuje s DOSPIEVANÍM. Buďte však opatrní. Z nálože vtipu vám hrozí nebezpečenstvo puknutia od smiechu.

Informácie

Žáner humor pre deti
Číslo dielu 1
Jazyk slovenčina
Originálny názov The Reinvention of Lottie Brooks
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Nikoleta Račková
Počet strán 384
EAN 9788056622490
Dátum vydania 28.5.2021
Vek od 10
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,516
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Lottie Brooksová má 11 rokov a jej život je poriadna NUDA. Začína navštevovať druhý stupeň, no nemá ani žiadnych kamarátov, ani oslnivé vlasy a dokonca ani jej hrudník stále nie je hodný čo i len najmenšej PODPRSENKY!

Možno by bolo lepšie na všetko sa VYKAŠLAŤ a a radšej upadnúť do zimného spánku spolu so svojimi škrečkami Profesorom Barnabášom Kvičkom a Chlpáčikom Tretím.

Zistite, ako sa Lottie popasuje s DOSPIEVANÍM. Buďte však opatrní. Z nálože vtipu vám hrozí nebezpečenstvo puknutia od smiechu.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Lottie Brooksová"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Katie Kirbyová

Katie Kirbyová

Katie Kirby vyštudovala reklamu a marketing. Dlhé roky v tomto odvetví aj pracovala. Počas materskej dovolenky svoju kreativitu pretavila do písania. Začala blogom a dnes je úspešnou autorkou kníh. Totálne trápny život Lottie Brooksovej je jej prvou beletristickou knihou. Katie nerada prehráva v spoločenských hrách a nerada o sebe píše v tretej osobe. Žije v Hove spolu s manželom, dvoma synmi a psom.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM