EN

Mesačné zrnko

Katarína Macurová


Krásny príbeh o priateľstve od oceňovanej autorky.
Nola a Tula sú sestry a nerozlučné kamarátky. Keď Nola prezradí Tule svoje najtajnejšie prianie, Tula urobí všetko pre to, aby jej ho pomohla splniť. Popusťte s Nolou a Tulou uzdu svojej fantázie a vydajte sa s nimi na čarovnú cestu za snom. Lebo snívať a objavovať nové veci stojí za to!

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Měsíční zrnko
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 36
EAN 9788000062020
Dátum vydania 13.8.2021
Vek od 3
Formát 225x285 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,471
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Nola a Tula sú sestry a nerozlučné kamarátky. Keď Nola prezradí Tule svoje najtajnejšie prianie, Tula urobí všetko pre to, aby jej ho pomohla splniť.

Popusťte s Nolou a Tulou uzdu svojej fantázie a vydajte sa s nimi na čarovnú cestu za snom. Lebo snívať a objavovať nové veci stojí za to!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Katarína Macurová

Katarína Macurová

Katarína Macurová sa narodila v Bratislave, úspešne zakončila štúdium na Vysokej škole výtvarných umení v Bratislave, kde navštevovala ateliér Voľnej grafiky a ilustrácie u prof. Dušana Kállaya. Za svoju inovatívnu ilustrátorskú tvorbu získala niekoľko prestížnych ocenení Communication Arts Award of Excellence v USA či Cenu Ministerstva kultúry SR a iné. Jej knihy vychádzajú aj v zahraničí. Vo vydavateľstve Albatros jej vyšli úspešné autorské tituly: Lily a Momo, Mesačné zrnko, Medvedík a záhradná potopa či Blcha Teo. Na mnohých ďalších spolupracovala ako ilustrátorka.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM