EN

Dcéra hlbín

Rick Riordan


Pocta románu Dvadsaťtisíc míľ pod morom od bestsellerového Ricka Riordana!
Oceán skrýva viac, než si ktokoľvek z nás dokáže predstaviť. Zistí to aj Ana Dakkarová, ktorá v prvom ročníku námornej akadémie objavuje tie najúžasnejšie tajomstvá podvodného sveta. Od prázdnin ju delí už len posledná víkendová skúška. Cestou na loď sa však odohrá tragédia a celá akadémia skončí v troskách na dne mora. Ana so spolužiakmi zistí, že ich najväčším nepriateľom je konkurenčná stredná škola. Dokážu kamaráti čeliť obrovskému nebezpečenstvu, alebo sa z nich stane krmivo pre žraloky?

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Petra Kýšková
Počet strán 328
EAN 9788056626573
Dátum vydania 20.5.2022
Vek od 12
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,551
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Oceán skrýva viac, než si ktokoľvek z nás dokáže predstaviť.

Zistí to aj pätnásťročná Ana Dakkarová, ktorá v prvom ročníku námornej akadémie objavuje tie najúžasnejšie tajomstvá podvodného sveta. Od prázdnin ju delí už len posledná víkendová skúška. Cestou na loď sa však odohrá tragédia, ktorá úplne zmení nielen jej život. Celá akadémia skončí po výbuchu v troskách na dne mora. Ana so spolužiakmi zistí, že ich najväčším nepriateľom je konkurenčná stredná škola, ktorá s nimi vedie studenú vojnu už stopäťdesiat rokov.

Dokážu kamaráti čeliť obrovskému nebezpečenstvu, alebo sa z nich stane krmivo pre žraloky?

Najpredávanejší autor New York Times Rick Riordan vzdáva hold Julovi Vernovi vo svojom vzrušujúcom modernom spracovaní diela Dvadsaťtisíc míľ pod morom.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Rick Riordan

Rick Riordan

Rick Riordan pred kariérou spisovateľa pracoval ako učiteľ anglického jazyka a histórie na stredných školách. Ako spisovateľ debutoval sériou mysterióznych príbehov pre dospelých, získal za ne významné ocenenia Edgar Award, Anthony Award a Shamus Award. Detské a mládežnícke príbehy začal vymýšľať vďaka svojim deťom. Dnes patrí medzi najpredávanejších autorov kníh pre deti a mládež, ktoré sa predávajú v miliónových nákladoch a boli preložené do takmer 40 jazykov. Vo vydavateľstve Fragmet vychádzajú jeho série Magnus Chase, Apolónov pád či Percy Jackson.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM