EN

Americká kráľovná

Katharine McGeeová


Ako môže prvá kráľovná Ameriky vládnuť s roztriešteným srdcom?
Amerike prvý raz vládne kráľovná Beatrice. Musela sa vzdať lásky, Connora by na tróne po jej boku Američania nikdy neprijali. Láme jej to srdce, no dohodnutá svadba s Theodorom je nevyhnutná. A aj keď k Beatrice vzhliada celá Amerika, cíti sa úplne sama. Beatrice nikdy nepredpokladala, že byť dobrou kráľovnou znamená prísť o vlastný život. No čím viac času trávi s Theodorom, uvedomuje si jeho silu, dobrosrdečnosť a nepopierateľnú príťažlivosť. Kto pomôže Beatrice stať sa kráľovnou, akú si Amerika zaslúži?

Informácie

Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Zuzana Smolinská
Počet strán 360
EAN 9788056624562
Dátum vydania 19.11.2021
Vek od 13
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,53
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Na čele Ameriky stojí prvý raz v histórii kráľovná Beatrice. Pre dobro krajiny sa musela vzdať lásky, Connora by na tróne po boku kráľovnej Američania nikdy neprijali. Láme jej to srdce, no dohodnutá svadba s Theodorom je nevyhnutná. A aj keď k Beatrice vzhliada celá Amerika, cíti sa úplne sama. Bez otca je stratená, nepodporujú ju ani mama a súrodenci. Jej sestra Samantha má príliš veľa starostí s budovaním imidžu neskrotnej tínedžerky. A jej všetkými zbožňovaný brat Jeff si musí upratať ľúbostný život, ktorý mu nabúrali dve dievčatá.

Beatrice nikdy nepredpokladala, že byť dobrou kráľovnou znamená prísť o vlastný život. No čím viac času trávi s Theodorom, uvedomuje si jeho silu, dobrosrdečnosť a nepopierateľnú príťažlivosť. Kto pomôže Beatrice stať sa kráľovnou, akú si Amerika zaslúži?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Americký trón"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Katharine McGeeová

Katharine McGeeová

Katharine McGeeová pochází z texaského Houstonu. Vystudovala anglickou a francouzskou literaturu v Princetonu a má MBA ze Stanfordu. O mrakodrapech začala snít v letech, kdy žila v bytě na druhém poschodí v New York City. Později o nich začala psát. Jejím literárním debutem byl román Tisící patro, který se odehrává v roce 2118 ve městě technických novinek, kde se tyčí tisícipatrová Věž.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM