EN

Škrečkosaurus rex a útok robotov

Tom O´Donnell


Nový nadupaný a dobrodružný príbeh Škrečkosaura rexa!
Život v mestečku Maple Bluffs sa vrátil do starých pokojných koľají. Spoločnosť SmilesCorp zatvorili, Škrečkosaurus rex sa stal otcom troch malých mutantov Chrumkáča, Dupkáča a Faraónky a Sam Gibbs cíti, že môže pokračovať v normálnom živote. No čoskoro sa opäť všetko zmení! Keď Sam navštívi hračkárstvo, aby kúpil kamarátovi Beeferovi darček, jedna z nových robotických hračiek zrazu ožije a zaútočí na Škrečkosaura rexa a jeho potomkov! Kto môže byť za týmto diabolským sprisahaním tentoraz?

Informácie

Žáner humor pre deti
Ilustrátor Tim Miller
Číslo dielu 4
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Miriam Ghaniová
Počet strán 336
EAN 9788056630068
Dátum vydania 16.9.2022
Vek od 8
Formát 140x210 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,539
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Život v mestečku Maple Bluffs sa vrátil do starých pokojných koľají. Spoločnosť SmilesCorp zatvorili, Škrečkosaurus rex sa stal otcom troch malých mutantov Chrumkáča, Dupkáča a Faraónky a Sam Gibbs cíti, že môže pokračovať v normálnom živote. No čoskoro sa opäť všetko zmení! Keď Sam navštívi hračkárstvo, aby kúpil kamarátovi Beeferovi darček, jedna z nových robotických hračiek zrazu ožije a zaútočí na Škrečkosaura rexa a jeho potomkov! Kto môže byť za týmto diabolským sprisahaním tentoraz?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Škrečkosaurus rex"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Tom O´Donnell

Tom O´Donnell

Tom O’Donnel je novinár a spisovateľ. Písal pre magazíny New Yorker či McSweeney’s a autorsky sa podieľal na televíznych programoch TripTank a Billy on the Street. Žije so svojou manželkou v Brooklyne v New Yorku. Ako spisovateľ je známy aj vďaka zábavnej detskej knihe Škrečkosaurus rex a jeho porážka. Viac sa o ňom dočítate na www.tomisokay.com
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM