EN

Ako som sa stala Milou

Estelle Maskame


Novinka od autorky romantickej série DIMILY. 
Život šestnásťročnej Mily sa zdá ako splnený sen. Meno slávneho otca ju dostane na každý večierok. No urobila chybu, ktorú jej médiá nevedia odpustiť. Aby si schladila hlavu, rodičia ju pošlú na druhý koniec krajiny za starým otcom. No po prílete jej plány na pokojné leto skríži Blake. Ten totiž vie, aké je žiť pod drobnohľadom verejnosti. Možno majú Mila a Blake spoločného oveľa viac ako hádky a nevraživosť na prvý pohľad. Možno by sa tej narastajúcej náklonnosti a vzrušeniu Mila nemala vyhýbať.

Informácie

Žáner YA romantika
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Zuzana Smolinská
Počet strán 296
EAN 9788056627211
Dátum vydania 27.5.2022
Vek od 13
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,29
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Novinka od autorky romantickej série DIMILY, ktorej príbeh je zasadený do Los Angeles a Nashvillu počas dlhého a horúceho leta. Prvá časť neodolateľne návykovej a vzrušujúcej trilógie pretkanej láskou, priateľstvom, rodinnými konfliktmi a kopou romantiky.

Život šestnásťročnej Mily sa zdá ako splnený sen. Meno slávneho otca ju dostane na každý večierok, kúpe sa v svetle reflektorov a bohatstve. No urobila chybu, ktorú jej médiá nevedia odpustiť. Aby si schladila hlavu, rodičia ju pošlú na druhý koniec krajiny za starým otcom. Perfektné riešenie, však? Mila si tým nie je taká istá. Desí ju, že nebude môcť stráviť prázdniny s kamošmi. A len chvíľu po prílete jej plány na pokojné leto skríži Blake. Ten totiž vie, aké je žiť pod drobnohľadom verejnosti – pozná to neustále napätie a drámu. Možno majú Mila a Blake spoločného oveľa viac ako hádky a nevraživosť na prvý pohľad. Oveľa viac než by si ktorýkoľvek z nich chcel priznať. Možno by sa tej narastajúcej náklonnosti a vzrušeniu Mila nemala vyhýbať.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Estelle Maskame

Estelle Maskame

Estelle Maskame pochádza zo Škótska a s písaním začala už ako trinásťročná. Keď mala šestnásť rokov dokončila svoju prvú trilógiu s názvom DIMILY, ktorá je skratkou pre anglickú vetu Did a Mention I Love You, čo v preklade znamená Vieš, že ťa milujem? Tú o rok neskôr zakúpilo vydavateľstvo Black&White. Takmer okamžite vystrelila na vrchné rebríčky predajnosti, fanúšikovskú základňu si vytvorila aj zverejňovaním svojej tvorby na sociálnej sieti Wattpad. Jej trilógia sa tak stala obrovským hitom ešte pre vydaním. Miluje čítanie aj písanie a obe činnosti najradšej vykonáva z pohodlia postele.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM