EN

Vieš, že ťa potrebujem?

Estelle Maskame


Láska nemá žiadne pravidlá. Ani v druhom dieli fenomenálnej Dimily trilógie od Estelle Maskame.
Eden už svojho nevlastného brata Tylera nevidela skoro rok. Hoci svoj tajný vzťah zo strachu z okolia ukončili, nemôže naňho zabudnúť. Takže keď ju pozve, aby s ním strávila leto v New Yorku, neváha ani na chvíľu. Lenže za dva roky sa všeličo zmenilo. Ona chodí s Tylerovým najlepším priateľom Deanom a aj Tyler sa posunul ďalej. Ako dopadne ich stretnutie v slnkom rozpálenom New Yorku, v meste, ktoré nikdy nespí? Odolajú pokušeniu alebo sa dajú uniesť svojimi citmi?

Informácie

Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Originálny názov Did I mention I Need You?
Pôvodný jazyk angličtina
Séria DIMILY
Počet strán 328
EAN 9788056612699
Dátum vydania 27.9.2019
Vek od 15
Formát 135x203 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,38
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Láska nemá žiadne pravidlá.

Eden už svojho nevlastného brata Tylera nevidela skoro rok. Hoci svoj tajný vzťah zo strachu z okolia ukončili, nemôže naňho zabudnúť. Takže keď ju pozve, aby s ním strávila leto v New Yorku, neváha ani na chvíľu.

Lenže za dva roky sa všeličo zmenilo. Ona chodí s Tylerovým najlepším priateľom Deanom a aj Tyler sa posunul ďalej.

Ako dopadne ich stretnutie v slnkom rozpálenom New Yorku, v meste, ktoré nikdy nespí? Odolajú pokušeniu alebo sa dajú uniesť svojimi citmi? A je ich láska dosť silná, aby ustála skúšku, ktorá nebude jednoduchá?

* DIMILY je skratka vytvorená zo začiatočných písmen názvu prvého dielu trilógie Did I Mention I Love You?

Druhý diel bestsellerovej série, ktorá sa v Británii zaradila do rebríčka piatich najlepších young adult kníh všetkých čias. Autorka Estelle Maskame má obrovskú fanúšikovskú základňu a jej séria sa stala svetovým fenoménom.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "DIMILY"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Estelle Maskame

Estelle Maskame

Estelle Maskame pochádza zo Škótska a s písaním začala už ako trinásťročná. Keď mala šestnásť rokov dokončila svoju prvú trilógiu s názvom DIMILY, ktorá je skratkou pre anglickú vetu Did a Mention I Love You, čo v preklade znamená Vieš, že ťa milujem? Tú o rok neskôr zakúpilo vydavateľstvo Black&White. Takmer okamžite vystrelila na vrchné rebríčky predajnosti, fanúšikovskú základňu si vytvorila aj zverejňovaním svojej tvorby na sociálnej sieti Wattpad. Jej trilógia sa tak stala obrovským hitom ešte pre vydaním. Miluje čítanie aj písanie a obe činnosti najradšej vykonáva z pohodlia postele.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

marekzakopcan.sk - Ľúbostná (súrodenecká) dráma nehrdzavie

Trilógia DIMILY, nazvaná podľa začiatočných písmen prvého dielu (Did I Mention I Love You? - v slovenskom preklade Vieš, že ťa milujem?) pokračuje druhou časťou. S hrdinami sme sa rozlúčili na konci horúceho leta, keď sa ich cesty rozišli - v zmysle doslovnom i citovom. Tyler odišiel skúsiť šťastie do New Yorku a Eden nadviazala vzťah s jeho kamarátom Deanom. Príbeh mohol skončiť aj týmto uspokoji...

Fans of Books - Vieš, že ťa potrebujem?

Vieš, že ťa potrebujem je druhým dielom veľmi úspešnej Dimily série. Nie je to tak dávno, čo som mala v rukách prvý diel s názvom Vieš, že ťa milujem? Ten odo mňa získal plný počet lajkov a naozaj sa mi páčil. Čo sa mi však páčilo menej bolo, aký nás čakal koniec. O to viac som sa však tešila na druhý diel a na to, akým smerom sa bude táto séria vyvíjať. Na začiatku ďalšieho roka by sme sa mali v...
NAPÍŠTE NÁM