EN

Five Nights at Freddy's: Znetvoření (grafický román)

Scott Cawthon


Druhý díl kultovní hororové trilogie v komiksu!
Od hrůzných zážitků v pizzerii Freddyho Fazbeara uplynul rok a Charlie se snaží nechat minulost za sebou. I přes vzrušení z nástupu na novou školu se ale nemůže zbavit vizí maskovaného vraha a čtyř animatronických loutek. Charlie doufá, že její utrpení skončilo, ale když je poblíž její školy objevena řada těl se znepokojivě povědomými ranami, je vtažena zpět do světa děsivých výtvorů svého otce. Cosi zvráceného ji pronásleduje. A pokud ji to tentokrát dostihne, bude to mít smrtící následky.

Informácie

Ilustrátor Claudia Aguirre
Číslo dielu 2
Jazyk čeština
Prekladateľ Michaela Karavarakis
Počet strán 192
EAN 9788076834750
Dátum vydania 7.3.2024
Vek od 12
Formát 160x230 mm
Vydavateľstvo XYZ
Hmotnosť 0,46
Typ kniha
Väzba brožovaná šitá s chlopňami

Od hrůzných zážitků v pizzerii Freddyho Fazbeara uplynul rok a Charlie se snaží nechat minulost konečně za sebou. I přesto, že nastoupila na univerzitu a snaží se začít nový život na jiném místě, se nemůže zbavit vizí maskovaného vraha a čtyř zabijáckých animatronických loutek. Charlie doufá, že její utrpení snad už skončilo, ale když je poblíž její školy objevena řada těl se znepokojivě povědomými ranami, je nemilosrdně vtažena zpět do světa děsivých výtvorů svého otce. Cosi zvráceného ji pronásleduje a ona tomu musí čelit. Jedno je jisté - pokud ji to tentokrát dostihne, bude to mít smrtící následky.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Five Nights at Freddy's"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Scott Cawthon

Scott Cawthon

Scott Braden Cawthon se narodil 4. června 1978 v Houstonu, Texasu. Je americkým vývojářem videoher a spisovatelem. Proslavil se jako tvůrce franšízy Five Nights at Freddy's, kterou odstartoval vývojem stejnojmenné hororové videohry v roce 2014. Krátce po svém vydání se hra stala nesmírně populární a zařadila se mezi kultovní klasiku. Cawthon od roku 2014 až po svůj odchod do důchodu vyvinul v rámci série celkem devět her a také napsal několik příběhů, pro něž byla inspirací. Žije ve městě Salado v Texasu se svou ženou a šesti dětmi.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM