EN

Ako sa dopracovať k dokonalým rodičom

Pete Johnson


Piate pokračovanie série o tom, ako si skrotiť rodičov, je tu!
„Čo robiť, keď sa vám rodičia rozhodnú zmariť najväčšiu príležitosť vášho života?“ Zdriemol som si na hodine a následné rodičovské združenie bolo katastrofou! Rodičia mi zakázali účinkovať v super vlogu. Mám sa vraj sústrediť na školu. S tým sa v žiadnom prípade nehodlám zmieriť a vraciam úder. S pomocou kamošky Maddy skúšame všetko – štrnásť univerzálnych slov, pyžamový protest, kurz pre rodičov hovoriacich len áno. Podarí sa nám nakoniec presvedčiť rodičov, že ma čaká hviezdna kariéra zabávača?

Informácie

Ilustrátor Nikalas Catlow
Číslo dielu 5
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Jana Vlašičová
Počet strán 240
EAN 9788056624852
Dátum vydania 23.9.2022
Vek od 10
Formát 130x194 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,371
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

„Čo robiť, keď sa vám rodičia rozhodnú zmariť najväčšiu príležitosť vášho života? Je čas na núdzové plány!“

Zdriemol som si na hodine a následné rodičovské združenie bolo katastrofou! Rodičia mi zakázali účinkovať v najúspešnejšom vlogu široko-ďaleko. Mám sa vraj sústrediť na školu a rodinu. S tým sa v žiadnom prípade nehodlám zmieriť a vraciam úder. S pomocou kamošky Maddy, ktorá je teraz v Kalifornii, skúšame všetko – štrnásť univerzálnych slov, pyžamový protest, kurz pre rodičov hovoriacich len áno. Podarí sa nám nakoniec presvedčiť rodičov, že ma čaká hviezdna kariéra zabávača?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Louisovi rodičia"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Pete Johnson

Pete Johnson

Pete Johnson sa v roku 1965 vo Winchestri vo Veľkej Británii. Vyštudoval angličtinu na Birminghamskej univerzite. Okrem iného pôsobil aj ako učiteľ na strednej škole v Buckinghamshire, čo ho inšpirovalo k napísaniu jeho debutu Secrets from the School Underground. Knihy Peta Johnsona boli preložené do viac ako dvadsiatich dvoch jazykov. Získal niekoľko ocenení a v súčasnosti patrí medzi najpopulárnejších autorov detskej literatúry v Británii. V slovenskom jazyku vychádza jeho vtipná séria pre deti od desať rokov Louisovi rodičia. Za svoje knihy získal mnohé ocenenia, dlhé roky sa venuje podpore čitateľskej gramotnosti u detí a do svojich kníh vkladá aj náročné témy ako šikana. Ak sa chcete o Peteovi dozvedieť viac, navštívte jeho stránku www.petejohnsonauthor.com
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM