EN

Syn podsvetia

Vladimíra Šebová


Nový príbeh z fantastického sveta Dcéra zimy!
Keď sa Matthewov obchodík prepadne pod zem, ocitá sa vo svete mýtických bytostí, o ktorom nemal ani poňatia. Ak chce svoj obchodík nájsť, musí sa vydať na nebezpečnú cestu do samotného podsvetia. Stretáva Sirínu, okrídlené dievča, ktoré prišlo o svojich priateľov, rusalku, ktorá stratila svoje srdce, aj lešija bez mágie. Spolu sa vydávajú na dobrodružnú cestu plnú priateľstva, lásky a mágie na miesto, kde končia všetky stratené veci. Čo tam nájde syn podsvetia, ktorý prišiel o všetko?

Informácie

Ilustrátor Brian Terrero
Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Počet strán 336
EAN 9788056633588
Dátum vydania 9.6.2023
Vek od 15
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,34
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Boh podsvetia Veles vyhlásil jednoduchú úlohu. Kto privedie jeho strateného syna, dostane zaňho všetko, čo si zažiada. Sirína, dievčina s čarovným hlasom a posledná svojho druhu, tak má šancu získať späť to najcennejšie. No cesta do podsvetia je plná nástrah a Sirína je nútená zavolať si na pomoc skupinu netradičných a zúfalých hrdinov.

Smrteľník, ktorého obchodík sa prepadol pod zem. Alkonosta, oddaná bojovníčka, ktorú vyhostili za zradu. Rusalka, ktorá sa pretĺka ako nájomná vrahyňa. Lešij, ktorý má obľubu v magických predmetoch. A besomar, ktorý zutekal zo sveta mŕtvych v snahe zmeniť svoj osud. Spolu sa vydávajú na dobrodružnú cestu plnú priateľstva, lásky a mágie. Musia čeliť dávnym i novým nepriateľom, bájnym príšerám aj vlastným démonom. Na mieste, kde končia všetky stratené veci, nájdu možno viac, než pôvodne hľadali.

Dodrží Veles slovo alebo bude hrať podľa vlastných pravidiel?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Piesne troch svetov"

Uživateľská recenzia

Terezka Babicová
„Príbeh o obyčajnom a slušnom (možno až príliš slušnom) smrteľníkovi, ktorý stretol zvláštne (možno až príliš zvláštne) dievča s modročiernymi vlasmi a vydal sa s ním na nebezpečnú cestu, na konci ktorej mal otvoriť zámku.“ Slovanská mytológia je veľmi zaujímavá a autorka ju vie podať neskutočne fascinujúco. Alkonosta, rusalka, lešij, besomar, všetkých som si zamilovala – každý jeden bol svojou osobnosťou jedinečný a mal aj svoje dôvody, prečo sa vydal na cestu do Navu (podsvetie). Matthew, ten sa tam vybral pomôcť otvoriť zámku a nájsť svoj obchod, ktorý sa stratil. Jeho dobro priam sálalo z každej strany. Taká čistá duša, krásne dotváral túto partičku, ku ktorej ešte patril aj kocúr Október. Každý , kto má aspoň trochu rád rozprávky z našej mytológie, by si ju mal prečítať. A to, že je to druhý diel série tiež nie je problém. Prvým je Dcéra zimy a je to príbeh o sestrách Morene a Vesne, dejovo tieto dve diela vôbec nenadväzujú, čiže smelo do čítania, či už Dcéry alebo Syna 😉 Za mňa sú skvelé obe, ale predsa len mám o niečo radšej ten prvý 🥰 4,5☆/5☆

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Vladimíra Šebová

Vladimíra Šebová

Vladimíra Šebová je slovenská spisovateľka a autorka bestsellerovej série Insomnia, ktorá ovládla rebríčky najpredávanejších kníh na Slovensku a bola nominovaná na viaceré literárne ocenenia. Obľubu čitateľov si získala tiež vďaka fantasy príbehu o slovanskej bohyni Morene Dcéra zimy. Je presvedčená, že len jedna realita nikdy nie je dosť, a tak vytvára nové, či už vo svojich knihách plných fantasy svetov, alebo vo videohrách, do ktorých píše príbehy a scenáre. A živí sa tým! (Áno, je možné živiť sa tým, čo milujete.) Harryho Pottera prečítala viac ako dvadsaťkrát a v zime hrdo nosí svoj slizolinský šál. Nikdy neodmietne večer pri stolových hrách s kamošmi či oddych pri plejku. Je však rada, že verný parťák foxteriér Doby ju vždy nadšene vytiahne na prechádzku a každý deň ju učí trpezlivosti, takej nutnej pri nekonečnom ťukaní do klávesnice. A nech už by ste kedykoľvek nazreli do jej pracovne, zaručene ju tam nájdete so šálkou dobrej kávy. Vlaďka žije na juhozápade Francúzska obklopená zelenými vinicami a sladkými makrónkami. Všetko o nej nájdete aj na www.vladimirasebova.com
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM