EN

Erik I. Odvážny

Christina Uss


Zo strachoprda odvážlivcom!
Deväťročný Erik sa bojí všetkého – veveričiek, školy, lekcií klavíra, tréningov, dokonca aj vlastného strachu. Vyrastá však v rodine hrdej na svojich predkov – Vikingov. Erik sa medzi nimi snaží príliš nevyčnievať a chce žiť podľa vlastného hesla – vyhni sa všetkému. Snaha o pokojný život zmizne v okamihu, keď sa jeho sestra Brunhilda rozhodne, že mu pomôže zbaviť sa všetkých jeho strachov. Dopadne jej odhodlanie katastrofou? Alebo sa Erikovi podarí postaviť sa veciam, ktoré ho desia, a zvíťaziť?

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Ivana Cingelová
Počet strán 256
EAN 9788056629987
Dátum vydania 30.9.2022
Vek od 10
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,379
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

„Ak už musíš zhltnúť celú ruku, čo ti podáva prst, sprav to až po obede.“

Kniha tradícií

Deväťročný Erik sa bojí skoro všetkého – veveričiek, školy, lekcií klavíra, športových tréningov, dokonca aj vlastného strachu. To by nebol problém, keby nevyrastal v rodine hrdej na svojich predkov – Vikingov. Jej členovia sa ničoho neboja a majú veľkolepé mottá, podľa ktorých sa správajú. Erik sa medzi nimi snaží príliš nevyčnievať a je rozhodnutý žiť podľa svojho vlastného hesla – vyhni sa všetkému.

Snaha o pokojný život vyjde navnivoč v okamihu, keď sa jeho sestra Brunhilda rozhodne, že objaví všetky Erikove strachy a pomôže mu zbaviť sa ich. Dopadne jej odhodlanie katastrofou? Alebo sa Erikovi podarí postaviť sa veciam, ktoré ho desia, a zvíťaziť?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM