EN

Jak lidé sportovali a sportují

Štěpánka Sekaninová


Zábavná historie sportu pro děti
Napadlo vás někdy, kde se vzal fotbalový míč? A proč vypadá jinak, než ten na rugby? A jaký je rozdíl mezi rugby a americkým fotbalem? A kde hráli poprvé hokej? Že by v Kanadě? Nene, to není správně. Podívejte se na stránky této knihy, abyste se dozvěděli tyto a jiné zajímavé informace.

Informácie

Ilustrátor Matej Ilčík
Jazyk čeština
Počet strán 40
EAN 9788000065786
Dátum vydania 5.5.2022
Vek od 6
Formát 240x320 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,598
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Útok přebírá míč, překonává obranu a je to gól! Míč končí v bráně, ale kde se vlastně vzala ta brána a odkud se vzal takový míč? A proč se do něj kope místo toho, aby jej hráči nosili v rukou? To by pak nebyl fotbal, ale rugby, nebo by to byl americký fotbal? Pokud vás někdy napadly tyto otázky nebo jste nevěděli, že hokej se hrál už ve starém Egyptě, tak právě pro vás je titul Jak lidé sportovali a sportují.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová

Vyštudovala Český jazyk a históriu a knihy miluje odmalička. Už počas štúdií začala pracovať pre brnenskú televíziu ako redaktorka, neskôr sa presunula bližšie k tvorbe a pracovala ako dramaturgička detských programov. Celý život ju to však ťahalo ku knihám a dnes je nielen autorkou, ale aj literárnou redaktorkou.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM