EN

Zjizvený král - komplet 1.-2. díl - box

Leigh Bardugo


Strhující příběh Nikolaje Lantsova a jeho démona v dárkovém boxu.
Na oslabených hranicích Ravky se shromažďují nepřátelé. Král Nikolaj Lantsov by měl dokázat nemožné – naplnit prázdné pokladnice, získat spojence a zastavit zkázu, která zemi hrozí. V jeho nitru však den ode dne sílí démon, který může zničit vše, co už mladý panovník vybudoval. Za pomoci větrostrůjkyně Zoji a agentky Niny je odhodlaný svou zemi zachránit. A to za každou cenu… Strhující příběh Nikolaje Lantsova a jeho démona v dárkovém boxu.

Informácie

Žáner YA fantasy
Jazyk čeština
Počet strán 912
EAN 9788025356562
Dátum vydania 5.5.2022
Vek od 14
Formát 160x235 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 1,911
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Na oslabených hranicích Ravky se shromažďují nepřátelé. Král Nikolaj Lantsov by měl dokázat nemožné – naplnit prázdné pokladnice, získat spojence a zastavit zkázu, která zemi hrozí. V jeho nitru však den ode dne sílí démon, který může zničit vše, co už mladý panovník vybudoval. Za pomoci větrostrůjkyně Zoji a agentky Niny je odhodlaný svou zemi zachránit. A to za každou cenu…

Strhující příběh Nikolaje Lantsova a jeho démona v dárkovém boxu.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Nikolaj Lantsov"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Leigh Bardugo

Leigh Bardugo

Leigh Bardugová se narodila v Jeruzalémě, ale vyrůstala v Los Angeles. Po ukončení studií na univerzitě v Yale pracovala v reklamě, v novinách, a nakonec i jako maskérka a odbornice na speciální efekty. V roce 2012 vydala svou první trilogii Griša, která se ihned stala bestsellerem New York Times a USA Today. Na její úspěch navázala sérií Šest vran. V současné době autorka žije a tvoří v Hollywoodu.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM