EN

Moto GP

Historie slavného závodu ve fotografiích

Michael Scott


Jenom ti nejlepší můžou zvítězit. Tohle jsou jejich příběhy.
Vzrušující podívaná na divoké dějiny nejrychlejšího sportu na dvou kolech! Sledujte vývoj MotoGP dekádu za dekádou. Závodní tratě, zásadní události, jezdci, jejich výkony a neuvěřitelné stroje, jimiž ovládli okruhy i srdce milionů fanoušků napříč světem. Kniha je plná fotografií a postřehů největších osobností motocyklového světa a představuje tak dokonalou oslavu tohoto prestižního sportu.

Informácie

Ilustrátor Michael Scott
Jazyk čeština
Prekladateľ Martin Herodek
Počet strán 264
EAN 9788026444848
Dátum vydania 3.11.2022
Vek od 10
Formát 210x270 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 1,097
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Od počátků Mistrovství světa silničních motocyklů v éře Geoffreyho Ernesta Duka a Johna Surteese, přes dobu Barryho Sheena a Giacoma Agostini, až k současným hrdinům jako je Valentino Rossi.

Rozsáhlá publikace napěchovaná úchvatnými fotografiemi a obsahující exkluzivní příspěvky od legend Moto GP jako jsou právě Geoff Duke, John Surtees, Giacomo Agostini, Wayne Rainey, Kevin Schwantz, Valentino Rossi nebo Casey Stoner. Ultimátní kniha o Mistrovství světa silničních motocyklů!

„Když jsem začínal se závoděním, bylo to velmi nebezpečné. Každý týden někdo zahynul.“

GIACOMO AGOSTINI

„Myslím si, že je vždy obtížné se porovnávat s minulostí. Ale myslím, že budu určitě v top 10... možná top 5.“

VALENTINO ROSSI

„Asi to bude trochu tím australským přístupem – nikdy nic nevzdávat. Pokud víte, že to ve vás je, tak to nikdy nevzdáte.“

CASEY STONER

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Michael Scott

Michael Scott

Michael Scott pochádza z Írska a v knižnej tvorbe sa venuje žánrom fantasy, sci-fi či hororu. Pod pseudonymom Anna Dylon píše romantickú prózu. Tvorbe sa venuje viac ako tridsať rokov a na konte má viac ako 100 kníh. Medzi jeho najúspešnejšie tituly patrí séria Tajomstvá nesmrteľného Nicholasa Flamela, ktorá bola adaptovaná na online hru a v príprave je aj filmové spracovanie. Jednotlivé časti série získali mnohé prestížne ocenenia ako Irish Book of the Year, NCSLMA YA Book Award, Children and Young Bloggers Literary Awards a ďalšie.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM