EN

Príbeh alchýmie

Chris Colfer


Začítajte sa do fantastického záveru krásnej magickej série!
Kmotričke víle sa kráti čas. Už je to takmer rok, čo uzavrela dohodu so Smrťou, že výmenou za svoj život nájde a zničí Nesmrteľnú. Doteraz však neobjavila ani jedinú stopu. Z hlbín zeme sa navyše začína šíriť temnota a pekelné plamene ohrozujú všetko živé. Ak chcú víly a čarodejnice zastaviť zlo, budú musieť spolupracovať so všetkými vrátane Bratstva spravodlivých a jeho Armády mŕtvych. No čo ak za novou hrozbou stojí niekto dôverne známy?

Informácie

Číslo dielu 9
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Peter Kýška
Počet strán 376
EAN 9788056633465
Dátum vydania 21.4.2023
Vek od 10
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,562
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Dodrží Brystal dohodu, ktorú uzavrela so Smrťou?

Kmotričke víle sa kráti čas. Už je to takmer rok, čo uzavrela dohodu so Smrťou, že výmenou za svoj život nájde a zničí Nesmrteľnú. Doteraz však neobjavila ani jedinú stopu.

Z hlbín zeme sa navyše začína šíriť temnota a pekelné plamene ohrozujú všetko živé. Ak chcú víly a čarodejnice zastaviť zlo, budú musieť spolupracovať so všetkými vrátane Bratstva spravodlivých a jeho Armády mŕtvych.

No čo ak za novou hrozbou stojí niekto dôverne známy?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Krajina príbehov"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Chris Colfer

Chris Colfer

Chris Colfer je americký spisovateľ, herec, spevák a producent, držiteľ Zlatého glóbusu za rolu Kurta Hummela v seriáli Glee. Sám napísal, produkoval a hral vo filme Zasiahnutý bleskom. V roku 2011 ho časopis Time zaradil na zoznam 100 najvplyvnejších ľudí sveta. Vo svete kníh sa preslávil sériou Krajina príbehov. Všetky časti sa dlhodobo držali na vysokých priečkach predajnosti.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM