EN

Mrazivý triler obľúbeného Bernarda Miniera!
Zlo sa nezastaví pred ničím. Preto ho musí zastaviť ona. Skupina študentov kriminológie odhalí existenciu vraha, ktorý svoje obete aranžuje podľa renesančných obrazov. Je možné, že vraždil znova? Keď polícia nájde brutálne ukrižovaného madridského vyšetrovateľa, zdá sa, že sa nemýlili. Jeho partnerka Lucia Guerrero sa s pomocou študentov púšťa do zložitého vyšetrovania. Spoločne budú čeliť svojim najhorším obavám, vlastnej minulosti – a pravde, ktorá je odpornejšia než všetky zverstvá z legiend a mýtov.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Mária Gálová
Počet strán 400
EAN 9788056630136
Dátum vydania 18.11.2022
Vek od 18
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,58
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Zlo sa nezastaví pred ničím. Preto ho musí zastaviť ona.

Skupina študentov kriminológie zo španielskej Salamanky odhalí existenciu vraha, ktorý svoje obete aranžuje podľa renesančných obrazov. Je možné, že vraždil znova? Keď polícia nájde brutálne ukrižovaného madridského vyšetrovateľa, zdá sa, že sa nemýlili. Jeho partnerka Lucia Guerrero sa s pomocou študentov púšťa do zložitého vyšetrovania. Spoločne budú čeliť svojim najhorším obavám, vlastnej minulosti – a pravde, ktorá je odpornejšia než všetky zverstvá z legiend a mýtov.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Bernard Minier

Bernard Minier

Bernard Minier sa narodil v Béziers, vyrastal v juhozápadom Francúzsku a detstvo strávil v Pyrenejach. Študoval na univerzite v Toulouse, odkiaľ pochádza aj hlavný hrdina jeho trilerov Martin Servaz. Vvše dvadsať rokov žije neďaleko Paríža, je ženatý, má dve deti a písaniu sa venuje na plný úväzok. Jeho prvý román Mráz bol preložený do niekoľkých svetových jazykov vrátane angličtiny a najväčší úspech zaznamenal vo Francúzsku a Nemecku. Zatiaľ poslednou, šiestou, knihou v sérii je román Údolie.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM