EN

Slepá nenávisť

Barbara Abelová


Kde je hranica priateľstva, aká silná je materinská láska a kam až človeka dokáže doviesť nenávisť, strach a túžba po pomste?
David a Letícia žijú so svojimi susedmi a najlepšími priateľmi Sylvainom a Tifany v dvojdome na pokojnom predmestí. Ich synovia Milo a Maxime sa narodili v rovnakom roku a vyrastajú takmer ako bratia. Tragická nehoda pripraví o život malého Maxima a žiaľom zdrvení rodičia obvinia Letíciu, že jej nezabránila. Po záhadnej sérii nehôd rastie v Letícii podozrenie, že sa ich bývalí priatelia snažia potrestať. Naozaj sa Sylvain a Tifany chystajú pomstiť, alebo sú to len Letíciine paranoidné predstavy?

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Zuzana Szabóová
Počet strán 304
EAN 9788056634509
Dátum vydania 21.7.2023
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,39
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

David a Letícia žijú v jednej polovici dvojdomu na pokojnom predmestí. Ich susedia Sylvain a Tifany sú zároveň ich nerozluční priatelia. Okrem rovnakého veku, záľub a predstáv o živote ich spájajú aj synovia Milo a Maxime, ktorí sa narodili v rovnakom roku a vyrastajú takmer ako bratia.

Rodinnú idylu však rozbije tragická nehoda, pri ktorej zomiera malý Maxime. Letíciu prenasleduje pocit viny, že tragédii nedokázala zabrániť, Sylvaina a Tifany pohlcuje smútok a zatrpknutosť zo straty milovaného syna.

Po záhadnej sérii nehôd rastie v Letícii podozrenie, že sa ich bývalí priatelia snažia potrestať. Predstieraná zdvorilosť medzi niekdajšími priateľmi sa mení na otvorené nepriateľstvo. Naozaj sa Sylvain a Tifany chystajú pomstiť, alebo sú to len Letíciine paranoidné predstavy?

Napínavý a mrazivý triler s prekvapivým záverečným zvratom vás udrží v napätí až do poslednej strany.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Barbara Abelová

Barbara Abelová

Barbara Abel (1969) je belgická autorka detektívok a trilerov. Na Université libre de Bruxelles získala titul z románskej filológie a potom absolvovala herecký kurz v Le Passage v Paríži. V roku 2002 vydala svoj prvý román L'instinct maternel, za ktorý získala cenu Cognac Crime Novel Prize. Jej napínavé príbehy často evokujú dusivé rodinné prostredie, ktorom klíči zločin a šialenstvo. V roku 2019 vznikla podľa románu Slepá nenávisť filmová adaptácia, ktorá na ceremoniáli Magritte du cinéma získala deväť ocenení.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM