EN

Percy Jackson a egyptští mágové

Rick Riordan


Tři bonusové dobrodružné příběhy ze světa mágů a polobohů
První setkání Percyho Jacksona a Annabeth Chaseové s Carterem a Sadií Kaneovými provází magie, nebezpečné nestvůry a nepředstavitelný chaos. Záhadní tvorové se zjevují na místech, kde by je nikdo nečekal, a polobohové musejí spojit síly s mágy. Ve víru boje za pomoci božského bronzu a zářících hieroglyfů si hrdinové uvědomí, že toho mají hodně společného – a jsou silnější, než by čekali. Bude to však stačit k porážce nepřítele, který s ďábelskými úmysly mísí řecká a egyptská zaklínadla?

Informácie

Žáner fantasy
Jazyk čeština
Séria Percy Jackson
Prekladateľ Dana Chodilová
Počet strán 176
EAN 9788025362426
Dátum vydania 27.4.2023
Vek od 11
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,328
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

První setkání Percyho Jacksona, Annabeth Chaseové a sourozenců Cartera a Sadie Kaneových nemohlo dopadnout jinak, než že vzduchem létala kouzla a příšery útočily ze všech stran. Mladí polobohové a mágové se tak nebezpečí museli postavit společně. Přežili, ale co bude dál?

Zbraně z božského bronzu a magické hieroglyfy jim pomohou, na vítězství však patrně stačit nebudou. Pokud chtějí porazit dávného nepřítele, který mistrně kombinuje řecká a egyptská zaklínadla, budou muset spojit své síly a spolupracovat...

Bonusový díl s hrdiny z oblíbených knižních sérií Ricka Riordana.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Percy Jackson"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Rick Riordan

Rick Riordan

Rick Riordan pred kariérou spisovateľa pracoval ako učiteľ anglického jazyka a histórie na stredných školách. Ako spisovateľ debutoval sériou mysterióznych príbehov pre dospelých, získal za ne významné ocenenia Edgar Award, Anthony Award a Shamus Award. Detské a mládežnícke príbehy začal vymýšľať vďaka svojim deťom. Dnes patrí medzi najpredávanejších autorov kníh pre deti a mládež, ktoré sa predávajú v miliónových nákladoch a boli preložené do takmer 40 jazykov. Vo vydavateľstve Fragmet vychádzajú jeho série Magnus Chase, Apolónov pád či Percy Jackson.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM