EN

Mach a Šebestová na cestách

Miloš Macourek


Objavte s Machom a Šebestovou rôzne kúty sveta!
Úsmevné príbehy obľúbenej dvojice z 3. B pokračujú v ďalších dobrodružstvách, v ktorých Mach a Šebestová navštívia rôzne kúty sveta – veľké metropoly aj ďaleké kraje. S pomocou čarovného slúchadla popri tom zažijú všelijaké napínavé, ale i veselé situácie a nebude chýbať ani ich verný psí kamarát Jonatán. Vydajte sa spolu s nimi do Afriky, na severný pól alebo do ďalekej Austrálie za klokanmi a nenechajte si ich ujsť!

Informácie

Ilustrátor Adolf Born
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Mária Pavligová
Počet strán 112
EAN 9788056630556
Dátum vydania 4.11.2022
Vek od 6
Formát 235x235 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,65
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Úsmevné príbehy dvoch obľúbených školákov z 3. B pokračujú v siedmich nových dobrodružstvách, v ktorých navštívia Paríž, aby tam zachránili tetu Vilmu priamo z levej tlamy, na severnom póle nájdu v medveďom brlohu strateného profesora Trejbalu, vykúpu sa v Amazonke a ešte k tomu nájdu zlatý poklad. S pomocou kúzelného slúchadla si v Afrike zmerajú sily s domorodým kúzelníkom, vydajú sa do Austrálie hľadať svojho strateného psieho kamaráta Jonatána, ktorý v ďalšom príbehu takmer spraví kariéru v Hollywoode. A nakoniec v mori pri Havajských ostrovoch objavia ohromujúci vynález inžiniera Orieška. Nenechajte si ich ujsť!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Mach a Šebestová"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Miloš Macourek

Miloš Macourek

Básník, dramatik, scenárista populárních filmových komedií a pohádek. Mezi nejznámější patří Kdo chce zabít Jessii, Pane, vy jste vdova, Šest medvědů s Cibulkou a seriály pro děti Arabela, Létající Čestmír nebo Křeček v noční košili. Macourek si liboval ve fantastických námětech – jeden použil i v populárním kresleném seriálu Mach a Šebestová, jenž získal také knižní podobu a několik pokračování. Vedle Macha a Šebestové vyšla v Albatrosu také Macourkova dětská kniha Žofka ředitelkou zoo nebo Všichni sloni v orchestru. S Kájou Saudkem pak Miloš Macourek spolupracoval na stěžejním díle českého komiksu – Muriel a andělé.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM