EN

Mach a Šebestová v histórii

Miloš Macourek


Ďalšie dobrodružstvá dvoch školákov a psa Jonatána, ktorí tentoraz podniknú výlet do histórie.
Mach so Šebestovou vďaka kúzelnému slúchadlu opäť prežijú neuveriteľné príhody. Zažijú Napoleonovu porážku pri Waterloo, Šebestová sa stane na pár dní francúzskou kráľovnou, zoznámi sa s malým Mozartom a so Šemíkom sa zúčastní dostihov v Chuchli.

Informácie

Ilustrátor Adolf Born
Jazyk slovenčina
Originálny názov Mach a Šebestová v historii
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 112
EAN 9788056601136
Dátum vydania 17.11.2017
Vek od 6
Formát 235x235 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,6
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Ďalšie dobrodružstvá dvoch školákov a psa Jonatána, ktorí tentoraz podniknú výlet do histórie. Mach so Šebestovou vďaka kúzelnému slúchadlu opäť prežijú neuveriteľné príhody. Zažijú Napoleonovu porážku pri Waterloo, Šebestová sa stane na pár dní francúzskou kráľovnou, zoznámi sa s malým Mozartom a so Šemíkom sa zúčastní dostihov v Chuchli.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Mach a Šebestová"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Miloš Macourek

Miloš Macourek

Básník, dramatik, scenárista populárních filmových komedií a pohádek. Mezi nejznámější patří Kdo chce zabít Jessii, Pane, vy jste vdova, Šest medvědů s Cibulkou a seriály pro děti Arabela, Létající Čestmír nebo Křeček v noční košili. Macourek si liboval ve fantastických námětech – jeden použil i v populárním kresleném seriálu Mach a Šebestová, jenž získal také knižní podobu a několik pokračování. Vedle Macha a Šebestové vyšla v Albatrosu také Macourkova dětská kniha Žofka ředitelkou zoo nebo Všichni sloni v orchestru. S Kájou Saudkem pak Miloš Macourek spolupracoval na stěžejním díle českého komiksu – Muriel a andělé.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

vinlit.sk - Mach a Šebestová v histórii

Kto by ich nepoznal? Malí Mach a Šebestová sú tu s nami už veľa rokov nielen v knižných podobách, ale aj v podobe seriálu, pri ktorom sa nejednému z nás rozbliká pomyselné svetielko nostalgie. Dobrodružstvá žiakov 3. B triedy nás sprevádzali raným detstvom pri sledovaní Večerníčkov a neraz sme zatúžili s nimi zažiť dobrodružstvá, ktoré prežívali vďaka kúzelnému slúchadlu, čo im plnilo všetky prian...
NAPÍŠTE NÁM