EN

Jazero života

Adrián Macho, Adam Illés


Nová dojemná knižka od obľúbeného Adriána Macha o tom, prečo chrániť našu planétu.
Malý sloník Abebe si užíval radostné detstvo v ďalekej Afrike. Každý deň sa s kamarátmi váľal v kalužiach osviežujúceho blata a všetci boli zafúľaní až po uši. Kúpali sa a šantili v malých jazierkach s priezračne čistou vodou. No ako dni plynuli, kaluže mizli a voda v jazierkach sa strácala, až napokon celkom vyschli. Sloník Abebe sa rozhodne vydať na ďalekú cestu a niekoľko zvierat sa pridá k nemu. Podarí sa im však nájsť vodu?

Informácie

Ilustrátor Adrián Macho
Jazyk slovenčina
Počet strán 32
EAN 9788056635193
Dátum vydania 1.9.2023
Vek od 4
Formát 240x214 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,36
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Malý sloník Abebe si užíval radostné detstvo v ďalekej Afrike. Narodil sa v krásnom zelenom kraji pod veľkou horou s bielou čiapočkou na vrchole. Každý deň sa s kamarátmi váľal v kalužiach osviežujúceho blata a všetci boli zafúľaní až po uši. Kúpali sa a šantili v malých jazierkach s priezračne čistou vodou.

No ako dni plynuli, kaluže mizli a voda v jazierkach sa strácala, až napokon celkom vyschli.

Sloník Abebe sa rozhodne vydať na ďalekú cestu a niekoľko zvierat sa pridá k nemu.

Podarí sa im však nájsť vodu?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Adrián Macho

Adrián Macho

Adrián Macho žije a pôsobí v Bratislave. Kreativita a výtvarné techniky ho sprevádzajú už odmala. Študoval umeleckú keramiku na strednej škole v Modre. Dlho sa venoval grafickému designu v reklamných agentúrach a neskôr i na voľnej nohe. Jeho talent sa však najviac prejavil, keď začal ilustrovať. Dôkazom je niekoľko detských kníh, ktoré sa aj vďaka jeho ilustráciám stali bestsellermi. V roku 2018 mu vyšiel autorský debut, detská kniha Gerda: Príbeh veľryby, rovnaký úspech malo aj jej pokračovanie Gerda: Strach má veľké oči.
Zobraziť profil autora

Adam Illés

Adam Illés

Narodil se na jižním Slovensku, kde prožil krásné dětství, zejména u dědečka s babičkou. Po studiu jazyků a literatury se přestěhoval do Bratislavy, kde žije a pracuje. Je velkým milovníkem knih, rád si je prohlíží, kupuje, čte, a dokonce i píše. Jeho prvotinou je příběh slůněte Abebeho, které se vydává se svými přáteli hledat ztracenou radost ze života. Spolupracuje se svým přítelem, ilustrátorem Adriánem Machem, kterému pomáhal i s dalšími knihami, a společně plánují vytvořit ještě mnoho zajímavých a krásných knih, zejména pro děti.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM