EN

Časodejovia 1 - Kľúč k času

Natalja Ščerba


Eflara je miesto, kde žijú tajomní čarodejníci, ktorí vďaka silnej mágii môžu ovplyvňovať plynutie času. Dobrodružstvá Vasilisy, ktorá donedávne netušila, kto je jej otec, naberajú veľmi rýchly spád. Kým vlastne je?
Vasilisa bývala až donedávna so svojou babičkou a nemala ani potuchy o tom, že jej otec je mocný mág krajiny Eflara. Keď sa potom sama ocitne v krajine časodejov a víl, netuší, aké nebezpečenstvo tam na ňu čaká. Nikto nevie, prečo sa tam zrazu objavila, ani kým v skutočnosti je. Je to nešika, ktorá nepozná svoj pôvod, alebo špiónka, ktorú poslal jej otec, aby mu pomohla získať trón? Alebo je dokonca mocná časodejka, ktorá vie ovládať čas a môže zachrániť krajinu?

Informácie

Ilustrátor Kolektiv
Číslo dielu 1
Jazyk slovenčina
Séria Časodejovia
Prekladateľ Petra Kýšková
Počet strán 336
EAN 9788056632857
Dátum vydania 24.2.2023
Vek od 11
Formát 152x228 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,644
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Vasilisa bývala až donedávna so svojou babičkou a nemala ani potuchy o tom, že jej otec je mocný mág krajiny Eflara. Miesta, kde žijú tajomní čarodejníci, ktorí vďaka silnej mágii môžu ovplyvňovať plynutie času. Keď sa potom sama ocitne v krajine časodejov a víl, netuší, aké nebezpečenstvo tam na ňu čaká. Nikto nevie, prečo sa tam zrazu objavila, ani kým v skutočnosti je. Je to nešika, ktorá nepozná svoj pôvod, alebo špiónka, ktorú poslal jej otec, aby mu pomohla získať trón? Alebo je dokonca mocná časodejka, ktorá vie ovládať čas a môže zachrániť Zem a Eflaru pred nebezpečenstvom, čo sa na ne rúti?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Časodejovia"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Natalja Ščerba

Natalja Ščerba

Natalja Ščerba pochádza z Bieloruska, žije na Ukrajine a svoje romány píše v ruskom jazyku. Vo svojich dielach pracuje so slovanskou kultúrou a mytológiou. Zameriava sa na fantastiku pre mladých čitateľov. K jej najobľúbenejším dielam patrí séria Časodejovia, za ktorú získala mnohé ocenenia.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM