EN

Patrím do tvojho sveta

Abby Jimenez


Dokonalé stelesnenie romantickej radosti: do jej sveta nezapadá, napriek tomu ho miluje…
Život Alexis Montgomeryovej sa obráti naruby – príčinou je Daniel Grant, neuveriteľne sexy tesár. Alexis pracuje ako lekárka na pohotovosti, hoci jej rodičia by si veľmi želali, aby sa stala chirurgičkou. Každú voľnú chvíľu trávi s Danielom a objavuje, čo je v živote dôležité. Alexis však Daniela nedokáže priviesť do svojho sveta, takého odlišného od toho jeho, no nechce sa ani vzdať šťastia, ktoré s ním našla. Podarí sa im napriek mnohým rozdielom vybudovať trvalý vzťah?

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Františka Gibalová
Počet strán 368
EAN 9788056636169
Dátum vydania 20.10.2023
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,49
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Do jej sveta nezapadá.

Napriek tomu ho miluje…

Život Alexis Montgomeryovej sa po divokej stávke obráti naruby. Príčinou je Daniel Grant, neuveriteľne sexy tesár. Je takmer o desať rokov mladší a úplný opak sofistikovanej Alexis z mesta. Lenže chémia medzi nimi zafunguje.

Alexis pracuje ako lekárka na pohotovosti, hoci jej rodičia by si veľmi želali, aby šla v ich stopách a stala sa chirurgičkou. Každú voľnú chvíľu trávi s Danielom a až s ním objavuje, čo je v živote dôležité. No ak ich vzťah prerastie z románika do niečoho vážnejšieho, mladá lekárka sa bude musieť vzdať rodinného dedičstva a možnosti pomáhať tisíckam ľudí.

Alexis nedokáže priviesť Daniela do svojho sveta, no nechce sa ani vzdať šťastia, ktoré s ním našla. Podarí sa im napriek mnohým rozdielom vybudovať trvalý vzťah?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Abby Jimenez

Abby Jimenez

Abby Jimenez je bestsellerová autorka romantickej literatúry, ale aj šampiónka obľúbenej televíznej šou o varení. Je majiteľkou úspešnej pekárne Nadia Cakes. Miluje dobrú kávu, romatické príbehy, svojich psíkov a domáce leňošenie. V slovenčine vychádza jej román Patrím do tvojho sveta (Lindeni, 2023)
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM