EN

Navždy tvoj

Abby Jimenez


Román o príšerných prvých dojmoch, vtipných druhých šanciach a radosti z nájdenia dokonalého partnera.
Život Briany Ortizovej sa rúca. Rozvádza sa, šanca získať obličku pre chorého brata je minimálna a povýšenie sa určite ujde jej novému kolegovi Jacobovi Maddoxovi. Keď jej však Jacob pošle list, vysvitne, že nie taký, ako na prvý pohľad pôsobí. A keď sa rozhodne darovať jej bratovi obličku, nevie, či dokáže odolať tomuto tichému mužovi, najmä keď ju požiada o láskavosť, ktorú nemôže odmietnuť.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Františka Gibalová
Počet strán 408
EAN 9788056639405
Dátum vydania 3.5.2024
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,49
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Román o príšerných prvých dojmoch, vtipných druhých šanciach a radosti z nájdenia dokonalého partnera.

Život doktorky Briany Ortizovej sa vážne rúca. Jej rozvod je takmer ukončený, bratovi s chorou obličkou sa kráti čas a šanca, že nájde vhodného darcu, je minimálna – a to povýšenie, na ktoré čaká? Zrejme ho dostane ten nový lekár, ktorý Briane poriadne lezie na nervy už od prvého dňa. No práve keď ho začne nenávidieť, Jacob Maddox úplne zvráti hru – pošle Briane list.

A je naozaj dobrý. Dokazuje v ňom, že vlastne nie je Satan. Navyše je úžasne vtipný a podmanivo sympatický chlapík, ktorý len nevie, ako má spraviť dobrý prvý dojem. Lebo zrazu si s Bri vymieňajú listy, obedujú v sklade na lieky a preberajú výhody neskutočne malých koníkov. Keď sa Jacob rozhodne dať Briane ten najlepší dar, aký si vie predstaviť – obličku pre jej brata –, premýšľa, či dokáže odolať tomuto tichému sexy lekárovi – najmä keď ju požiada o láskavosť, ktorú nemôže odmietnuť.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Abby Jimenez

Abby Jimenez

Abby Jimenez je bestsellerová autorka romantickej literatúry, ale aj šampiónka obľúbenej televíznej šou o varení. Je majiteľkou úspešnej pekárne Nadia Cakes. Miluje dobrú kávu, romatické príbehy, svojich psíkov a domáce leňošenie. V slovenčine vychádza jej román Patrím do tvojho sveta (Lindeni, 2023)
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM