EN

Biják: Jak se dělá velkofilm

Tom Hanks


Zábavný i dojemný román z filmového světa v režii oscarového herce Toma Hankse
Úvodní scéna: Píše se rok 1947. Nečekaná návštěva strýce Boba, bývalého mariňáka, zanechá v pětiletém Robbym silný dojem. Střih: Rok 1970. Z Robbyho je tvůrce undergroundových komiksů. Opětovné setkání se strýcem inspiruje jeho nové dílo. Střih: Současnost. Úspěšný režisér objeví hipísácký komiks ze sedmdesátých let a začne podle něj točit akční trhák. Na place se sejdou arogantní představitel hlavní role, krásná superhrdinka a houf dalších postaviček – od herců po členy filmového štábu. Kamera jede… Akce!

Informácie

Jazyk čeština
Prekladateľ Petr Eliáš
Počet strán 424
EAN 9788026726487
Dátum vydania 16.5.2024
Vek od 18
Formát 150x232 mm
Vydavateľstvo MOTTO
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Zábavný i dojemný román z filmového světa v režii oscarového herce Toma Hankse. Úvodní scéna: Píše se rok 1947. Nečekaná návštěva strýce Boba, bývalého mariňáka, zanechá v pětiletém Robbym silný dojem. Střih: Rok 1970. Z Robbyho je tvůrce undergroundových komiksů. Opětovné setkání se strýcem inspiruje jeho nové dílo. Střih: Současnost. Úspěšný režisér objeví hipísácký komiks ze sedmdesátých let a začne podle něj točit akční trhák. Na place se sejdou arogantní představitel hlavní role, krásná superhrdinka a houf dalších postaviček – od herců po členy filmového štábu. Kamera jede… Akce!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Tom Hanks

Tom Hanks

TOM HANKS je herec, scenárista, režisér a producent. V súčasnosti patrí medzi najlepších a najoceňovanejších hercov svojej generácie. Exceluje rovnako v komédiách ako aj vo vážnych drámach a prirodzenosť a nesmierna empatia, s akou stvárňuje rôznorodých hrdinov vo filmoch, sa prejavuje aj v jeho literárnych postavách. Tým vzbudzujú u čitateľov sympatie a sú im veľmi blízke. Tom Hanks publikoval svoje texty v New York Times, Vanity Fair a v New Yorker.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM