EN

Kroniky prachu

Lin Rina


Police v knižnici sú plné prachu, ale aj úžasných príbehov…
Šaty, plesy a hľadanie dokonalého manžela. Presne tak si Animantina matka predstavuje najbližšiu budúcnosť svojej dcéry. Lenže Animant tento svet pozlátky ani trochu nezaujíma. Najradšej sa pohybuje medzi knihami a realitu sa snaží od seba odohnať čo najďalej pomocou ostrých rečí a sarkazmu. Až kým jej jedného dňa nezaklope na dvere príležitosť, ktorá jej život prevráti naruby. Ponuke pracovať jeden mesiac v univerzitnej knižnici sa nedá odolať.

Informácie

Ilustrátor Lin Rina
Číslo dielu 1
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Eva Kýšková
Počet strán 552
EAN 9788056636886
Dátum vydania 20.10.2023
Vek od 14
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,716
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Police v knižnici sú plné prachu, ale aj úžasných príbehov…

Šaty, plesy a hľadanie dokonalého manžela. Presne tak si Animantina matka predstavuje najbližšiu budúcnosť svojej dcéry. Lenže Animant tento svet pozlátky ani trochu nezaujíma. Najradšej sa pohybuje medzi knihami a realitu sa snaží od seba odohnať čo najďalej pomocou ostrých rečí a sarkazmu.

Až kým jej jedného dňa nezaklope na dvere príležitosť, ktorá jej život prevráti naruby. Ponuke pracovať jeden mesiac v univerzitnej knižnici sa nedá odolať, a tak plná očakávaní opúšťa nudné provinčné mestečko a odchádza do Londýna.

Obklopená toľkými knihami sa len ťažko dokáže sústrediť na svoje pracovné povinnosti. Navyše jej už i tak rozptýlenú pozornosť narúša vedúci knihovník – najprotivnejší muž na svete.

Napriek tomu sa v nej začínajú prebúdzať city, ktoré nikdy predtým nepoznala. A ani tá najučenejšia kniha jej nedá odpoveď, ako si s nimi poradiť.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Kroniky prachu"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Lin Rina

Lin Rina

Lin Rina sa narodila v nemeckom Hagene a živí sa ako spisovateľka a ilustrátorka. Jej najznámejším románom je knihomoľská lahôdka Kroniky prachu. Najlepšie sa cíti s plnou šálkou čaju v ruke, zatúlaná do sveta fantázie. Keď Lin Rina píše, v hlave sa prenesie do iných svetov, časov aj vesmírov, rada zabŕdne aj do ilustrácie či kaligrafie, aj keď pri tom riskuje prsty zašpinené od atramentu. V bežnom živote sa venuje svojim dcéram a ich spoločným záľubám. Spolu s nimi a s manželom žije obklopená lesom.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM