EN

Traktor kravičky Amálky


Hráme sa s knížkou!
Kravička Amálka a psíček Danko majú veľmi veľa kamarátov, ktorých by radi navštívili. Bývajú však ďaleko a obehať ich všetkých dá veľa práce a nikde sa ani nemôžu troška dlhšie zdržať. Čo si len počať, premýšľa Amálka a Danko. A pritom riešenie je tak jednoduché – stačilo by, kebyže môžu použiť nejaký rýchly dopravný prostriedok. Pomôžete im deti?

Informácie

Žáner leporelo
Jazyk slovenčina
Počet strán 12
EAN 9788025111222
Dátum vydania 14.11.2006
Vek od 3
Formát 215x215 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Edícia Leporelá
Hmotnosť 0,3
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Leporela pre najmenších, knihy plné farieb, hier a poučenia. Hrajte sa so svojimi ratolesťami a pomôžte im spolu s našimi knihami objavovať nové veci a podnety.

Knižočky sú plné milých farebných ilustrácii, ktoré sú deťom blízke. Deti v nich nájdu práve to, čo ich v ich veku najviac zaujíma – ľudia, stromy, kvetiny, domáce a exotické zvieratká, ale i predmety každodennej potreby a mnoho ďalšieho. Leporela sú vyrobené z kvalitných materiálov a sú prispôsobené na hranie najmenším deťom.

Mnoho z týchto leporel má povahu „interaktívnych kníh“, ktoré si deti môžu nielen prehliadnuť, ale tiež sa s nimi pohrať. Knižočky nabádajú deti k premýšľaniu i ku hre, stačí jednoduchý pohyb – a znenazdajky sa objaví malé roztomilé zvieratko. Skrátka, na deti tu čaká množstvo prekvapení!

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM