EN

Emily Pierková a hviezdne schodisko

Holly Webbová


Magická séria o Emily a jej dobrodružstvách.
Emily Pierková už nie je celkom obyčajná... ... no ani taká neobyčajná ako ostatní členovia jej vílej rodiny. Občas sa jej zdá, že nikam poriadne nepatrí, a vtedy býva smutná. Tento pocit sa ešte znásobí, keď zistí, že jej adoptívna mama čaká bábätko. Ďalšie malé stvorenie, vílu s magickými schopnosťami. A ako si zvykne na nového súrodenca?

Informácie

Číslo dielu 4
Jazyk slovenčina
Originálny názov Emily Feather and the Starlit Staircase
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 192
EAN 9788000043906
Dátum vydania 8.8.2016
Vek od 8
Formát 130x180 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,3
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Emily Pierková už nie je celkom obyčajná...

... no ani taká neobyčajná ako ostatní členovia jej vílej rodiny. Občas sa jej zdá, že nikam poriadne nepatrí, a vtedy býva smutná. Tento pocit sa ešte znásobí, keď zistí, že jej adoptívna mama čaká bábätko. Ďalšie malé stvorenie, vílu s magickými schopnosťami.

Všetko však zmení čarovné schodisko a dvere do iného sveta, kde Emily uvidí, čo by ju čakalo, keby…

Pochopí napokon, kde je jej skutočný domov?

A ako si zvykne na nového súrodenca?

Magická séria o Emily a jej dobrodružstvách.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Emily Pierková"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Holly Webbová

Holly Webbová

Holly Webb sa narodila v Londýne, dnes žije v meste Reading s manželom a deťmi. Predtým ako sa stala spisovateľkou, stála na druhej strane knihy. Dlhé roky pracovala ako editorka detskej literatúry vo vydavateľstve. Prvú knihu písala počas cesty vlakom z práce a do práce. V slovenskom jazyku vychádzajú jej knihy v sérii Magické zvieratá, Maisie na stope či Kúzelný svet Emily Pierkovej. Dnes už nepíše vo vlaku, ale vo vlastnej pracovni v dome. Na svojom konte má viac ako 100 titulov. Námety na knihy čerpá všade, od domácich miláčikov až po náhodných okoloidúcich. Energiu si dodáva kávou a čokoládou.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

Denník N - Kniha pre 8-ročné víly

Celkovo napísala autorka Holly Webbová, rodená londýnčanka, štyri diely krehkej fantasy rozprávky o Emily Pierkovej. Čítala som ostatnú (zrejme však nie poslednú) časť Emily Pierková a hviezdne schodisko. V nej si je už hlavná hrdinka, približne vo veku čitateliek, vedomá svojej výnimočnosti, avšak tápe v rodinných vzťahoch. Jej nevlastná mama čaká bábätko, o ktorom, keďže sa nachádzame vo svete v...
NAPÍŠTE NÁM