EN

Alea, dievča mora 1 – Volanie z hlbín

Tanya Stewnerová


Prvý diel bestsellerového príbehu o veľkom dobrodružstve, výnimočnom priateľstve a tajomstvách ukrytých v hlbinách mora!
Prvý diel bestsellerového príbehu o veľkom dobrodružstve, výnimočnom priateľstve a tajomstvách ukrytých v hlbinách mora! Alea odjakživa miluje vodu. No zároveň má pred ňou veľký rešpekt. Trpí totiž vzácnou chorobou a kontakt s ľadovou vodou by jej mohol spôsobiť smrť. Aspoň tak to vraj povedala jej adoptívnej matke žena, ktorá ju nechala ako malé dievčatko na pláži a potom navždy zmizla.

Informácie

Číslo dielu 1
Jazyk slovenčina
Originálny názov Alea Aquarius 1. Der Ruf des Wassers
Pôvodný jazyk nemčina
Počet strán 280
EAN 9788056402962
Dátum vydania 16.3.2017
Vek od 10
Formát 145x210 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,44
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Prvá časť bestsellerového príbehu o veľkých dobrodružstvách, výnimočných priateľstvách a tajomstvách ukrytých v hlbinách mora!

Alea odjakživa miluje vodu. No zároveň má pred ňou veľký rešpekt. Trpí totiž vzácnou chorobou a kontakt s ľadovou vodou by jej mohol spôsobiť smrť. Aspoň tak to vraj povedala jej adoptívnej matke žena, ktorá ju nechala ako malé dievčatko na pláži a potom navždy zmizla.

Jedného dňa Aleina pestúnka vážne ochorie a dievča začne pátrať po svojej biologickej matke. V prístave sa zoznámi s partiou detí, ktoré si hovoria Alfa cru. Aj keď vie, že riskuje život, prijme ich pozvanie na starú jachtu a vypláva s nimi na more. Potom však príde búrka a ľadová vlna zmetie Aleu pod hladinu. Odrazu je všetko inak...

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Alea, dievča mora"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Tanya Stewnerová

Tanya Stewnerová

Tanya Stewnerová sa narodila v nemeckom Wuppertale a s písaním príbehov začala už vo svojich desiatich rokoch. Po maturite študovala najprv prekladateľstvo, nakoniec sa však rozhodla pre štúdium anglistiky, germanistiky a literárnych vied. Niekoľko rokov žila v Londýne, kde absolvovala aj prax vo vydavateľstve a popri tom začala pracovať na svojom prvom románe. Je autorkou série pre deti Lili Vetroplaška a fantasy série Alea, dievča mora . V súčasnej dobe sa Tanya venuje písaniu nielen detských kníh, ale aj románov pre mládež a pre dospelých.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM