EN

Apolónov pád 1 – Utajené orákulum

Rick Riordan


Ako najlepšie potrestať boha? Tým, že z neho urobíte smrteľníka! Vitajte späť v svete Percyho Jacksona!
Ako najlepšie potrestať boha? Tým, že z neho urobíte smrteľníka! Presne tak dopadol Apolón, patrón svetla, slnka, liečiteľstva, umenia, lukostreľby, poézie, tanca a tiež proroctva. LUP! – a z viac ako štyri a pol tisíc rokov starého boha je šestnásťročný chlapec. Namiesto luxusu a nádhery na hore Olymp sa váľa v smradľavom newyorskom kontajneri. Bez božských schopností sa v obyčajnom svete ťažko prežíva, zvlášť keď je veľa tých, ktorí by sa ho radi zbavili úplne.

Informácie

Číslo dielu 1
Jazyk slovenčina
Originálny názov The Trials of Apollo 1
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Zora Sadloňová
Počet strán 360
EAN 9788056402948
Dátum vydania 13.3.2017
Vek od 11
Formát 145x210 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,59
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Ako najlepšie potrestať boha?

Tým, že z neho urobíte smrteľníka!

Presne tak dopadol Apolón, patrón svetla, slnka, liečiteľstva, umenia, lukostreľby, poézie, tanca a tiež proroctva. LUP! – a z viac ako štyri a pol tisíc rokov starého boha je šestnásťročný chlapec. Namiesto luxusu a nádhery na hore Olymp sa váľa v smradľavom newyorskom kontajneri. Bez božských schopností sa v obyčajnom svete ťažko prežíva, zvlášť keď je veľa tých, ktorí by sa ho radi zbavili úplne.

Ak chce z tejto kaše vyviaznuť so zdravou kožou a dostať sa späť medzi bohov, musí presvedčiť Dia a získať jeho stratenú priazeň.

Existuje len jediné miesto, kde môže hľadať pomoc: základňa moderných polobohov známa ako Tábor polokrvných!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Apolónov pád"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Rick Riordan

Rick Riordan

Rick Riordan pred kariérou spisovateľa pracoval ako učiteľ anglického jazyka a histórie na stredných školách. Ako spisovateľ debutoval sériou mysterióznych príbehov pre dospelých, získal za ne významné ocenenia Edgar Award, Anthony Award a Shamus Award. Detské a mládežnícke príbehy začal vymýšľať vďaka svojim deťom. Dnes patrí medzi najpredávanejších autorov kníh pre deti a mládež, ktoré sa predávajú v miliónových nákladoch a boli preložené do takmer 40 jazykov. Vo vydavateľstve Fragmet vychádzajú jeho série Magnus Chase, Apolónov pád či Percy Jackson.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

strana36.blogspot.cz - Apolónov pád #1- Utajené orákulum (Rick

Už keď táto kniha vyšla v angličtine pred dvoma rokmi, vedela som, že si ju musím prečítať a že ju budem milovať. Po Bohoch Olympu sa mi ťažko opúšťal svet Percyho Jacksona, pretože je to jedna z mojich najobľúbenejších sérií vôbec a aj keď už bol von Magnus Chase, dúfala som, že Rick napíše ešte niečo ďalšie a polobohovia sa vrátia. Neviete si ani predstaviť, aká bola moja radosť, keď som zistila...

blog - Rick Riordan: Utajené orákulum

Opäť nemôžem dať inak ako 5 hviezdičiek. Riordan je jednoducho vynikajúci rozprávač, ktorý dokáže dokonale skĺbiť príjemný a trefný humor s dobrou akciou. Jeho knihy sú proste stávkou na istotu. U mňa má medzi autormi už dávno prvé miesto (prepáč, Rowlingová).

Inak tomu nebolo ani v tejto knihe, dokonca som mala pocit, že jeho majstrovské spisovateľské umenie dosahuje n...

blog - Apolónov pád : Utajené orákulum

Ako najlepšie potrestať boha? Tým, že z neho urobíte smrteľníka! Presne tak dopadol Apolón, patrón svetla, slnka, liečiteľstva, umenia, lukostreľby, poézie, tanca a tiež proroctva. LUP! – a z viac ako štyri a pol tisíc rokov starého boha je šestnásťročný chlapec. Namiesto luxusu a nádhery na hore Olymp sa váľa v smradľavom newyorskom kontajneri. Bez božských schopností sa v obyčajnom svete ťažko p...
NAPÍŠTE NÁM