EN

Emily Vichrná a hrad v mlze

Liz Kesslerová


Emily Vichrná bojuje s prokletím záhadného prstenu. 3. díl bestsellerové série.
Emily Vichrná, která se ve vodě proměňuje v mořskou pannu, žije spokojeně ve svém novém domově na tajném ostrově. Jenže když si jde jednoho dne hrát na pláž, najde neobvyklý prsten, nasadí si ho… a v tu ránu je v pasti! Vládce moří Neptun strašlivě zuří, uvalí na Emily kletbu a vyžene ji z ostrova. Rozbouřené moře zanese dívku k hradu v mlze, který ukrývá tajemství záhadného prstenu. Existuje někdo, kdo může Emily pomoct? Nebo už je příliš pozdě?

Informácie

Číslo dielu 3
Jazyk čeština
Originálny názov Emily Windsnap and the Castle in the Mist
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Iveta Poláčková
Počet strán 224
EAN 9788000049731
Dátum vydania 26.2.2018
Vek od 9
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,361
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Emily, která se ve vodě proměňuje v mořskou pannu, je ve svém novém domově na tajném ostrově, kde spolu žijí mořští a suchozemští lidé, naprosto šťastná. Jednoho dne však najde v písku na pláži prsten, nasadí si ho a… Neptun, vládce moří, začne strašlivě zuřit. Prokleje ji a z ostrova vyžene. Rozbouřené moře Emily zanese k tajemnému hradu v mlze. Co se v něm skrývá? A proč Neptun tolik běsnil? Co může být na nalezeném prstenu tak zvláštního?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Emily Windsnapová"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Liz Kesslerová

Liz Kesslerová

Liz Kesslerová sa narodila v Suothporte a vyrastala v Manchesteri a Chceshire. Študovala anglický jazyk a neskôr si spravila aj pedagogickú nadstavbu. Navštevovala aj kurz kreatívneho písania. Pracovala ako učiteľka, lektorka anglického jazyka, viedla kurzy písania a venovala sa aj žurnalistike. Medzi čitateľmi je známa vďaka sérii o malej morskej panne Emily Windsnapovej, ktorá sa zaradila medzi bestselleri podľa The New York Times.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM