EN

Vieš sa správať bezpečne?

Príručka pre malých pochábľov

Pavla Hanáčková


Nauč sa správať bezpečne
Vieš sa správať ohľaduplne k ostatným ľuďom? Dávaš pozor na to, aby si neohrozil seba ani ostatných? Že áno?! Tak schválne... Otvor knižku, vezmi si papier, prečítaj si jednoduché kvízové vety a rozhodni, či sú správne. Potom potiahni za ťahadlo a skontroluj si svoje odpovede. Pritom sa môžeš pohrať s veselými ilustráciami, ktoré môžeš ľubovoľne meniť na správne a chybné situácie. Zábavná veselá kniha plná obrázkov a úloh ťa naučí bezpečne sa správať vo všetkých možných situáciách.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Ano nebo ne - příručka pro malé zbrklíky
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 12
EAN 9788000047706
Dátum vydania 17.11.2017
Vek od 4
Formát 260x260 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,481
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Vieš sa správať ohľaduplne k ostatným ľuďom? Dávaš pozor na to, aby si neohrozil seba ani ostatných? Že áno?! Tak schválne... Otvor knižku, vezmi si papier, prečítaj si jednoduché kvízové vety a rozhodni, či sú správne. Potom potiahni za ťahadlo a skontroluj si svoje odpovede. Pritom sa môžeš pohrať s veselými ilustráciami, ktoré môžeš ľubovoľne meniť na správne a chybné situácie. Zábavná veselá kniha plná obrázkov a úloh ťa naučí bezpečne sa správať vo všetkých možných situáciách. Neveríš? Vyskúšaj a uvidíš.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Pavla Hanáčková

Pavla Hanáčková

Pavla Hanáčková pochází z malebné moravské vesnice obklopené vinicemi. Četba knih a touha po psaní ji doprovází již od útlého dětství. Po ukončení studia anglické a čínské filologie na FF UP v Olomouci ji osud zavál daleko od čínských znaků až do nakladatelství Albatros Media a.s., kde se začala jako literární redaktorka věnovat knižní tvorbě pro děti. Ráda cestuje po světě, kde čerpá inspiraci pro nové náměty a kde má také možnost věnovat se své další vášni – jídlu a všemu s ním spojenému.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM