EN

Vezmi ma domov: Do akej vody patrím?

Pavla Hanáčková


Nahliadnite do sveta riek, potokov a potôčikov.
Zoznámte sa s rôznymi typmi vodných tokov aj s rastlinami a zvieratami, ktoré ich obývajú, pomocou našej partie zvierat. Sú na ceste za svojím životným dobrodružstvom: chcú sa vrátiť domov, odkiaľ pochádzajú. Ale čo ak nevedia, kde ich domov je? Našťastie je tu Anička. Tá im pomôže prejsť rôzne vody sveta, od polárnych vôd až po rieku Amazonku, preskúmať ich a zistiť, či to nie je domov niektorého z nich. Čo sa stane, keď prídu na koniec svojej cesty? S tým vás zvieratká isto rady oboznámia.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Vezmi mě domů. Do jaké vody patřím?
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 26
EAN 9788000056036
Dátum vydania 29.11.2019
Vek od 6
Formát 240x240 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,569
Typ kniha
Väzba viazaná s poťahom z iného materiálu

Zoznámte sa s rôznymi typmi vodných tokov aj s rastlinami a zvieratami, ktoré ich obývajú, pomocou našej partie zvierat. Sú na ceste za svojím životným dobrodružstvom: chcú sa vrátiť domov, odkiaľ pochádzajú. Ale čo ak nevedia, kde ich domov je? Našťastie je tu Anička. Tá im pomôže prejsť rôzne vody sveta, od polárnych vôd až po rieku Amazonku, preskúmať ich a zistiť, či to nie je domov niektorého z nich. Čo sa stane, keď prídu na koniec svojej cesty? S tým vás zvieratká isto rady oboznámia. Pozývame vás na cestu, na ktorej sa priučíte mnohým novým veciam!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Pavla Hanáčková

Pavla Hanáčková

Pavla Hanáčková pochází z malebné moravské vesnice obklopené vinicemi. Četba knih a touha po psaní ji doprovází již od útlého dětství. Po ukončení studia anglické a čínské filologie na FF UP v Olomouci ji osud zavál daleko od čínských znaků až do nakladatelství Albatros Media a.s., kde se začala jako literární redaktorka věnovat knižní tvorbě pro děti. Ráda cestuje po světě, kde čerpá inspiraci pro nové náměty a kde má také možnost věnovat se své další vášni – jídlu a všemu s ním spojenému.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM