EN

Staňte se mistrem v pečení dortů
Světem pečení dortů vás provede cukrářka Lucie Dvořáková, mimo jiné blogerka známá jako Chez Lucie. Vyzkoušejte recepty na neodolatený čokoládový dort s citrusy, ořechový mocca dort, pěnové dortíky s tmavou a bílou čokoládou nebo podzimní dort s hruškami pošírovanými v červeném víně. Už se vám sbíhají sliny? A co teprve až otevřete tuto kuchařku a uvidíte fotografie! Nebojte se a pusťte se do pečení. Díky přehledným postupům, tipům a trikům zvládnete upéct nádherné a rafinované dobroty i vy.

Informácie

Jazyk čeština
Počet strán 144
EAN 9788026421658
Dátum vydania 22.10.2018
Vek od 15
Formát 167x225 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 0,533
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Světem pečení dortů vás provede šéf cukrářka Lucie Dvořáková, mimo jiné blogerka známá jako Chez Lucie. Vyzkoušejte recepty na neodolatelný čokoládový dort s citrusy, ořechový mocca dort, pěnové dortíky s tmavou a bílou čokoládou nebo podzimní dort s hruškami pošírovanými v červeném víně. Už se vám sbíhají sliny? A co teprve až otevřete tuto kuchařku a uvidíte ty nádherné fotografie! Nebojte se a pusťte se do pečení. Díky přehledným postupům, tipům a trikům zvládnete upéct nádherné a rafinované dobroty i vy.

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Lucie Dvořáková (Chez Lucie)

Lucie Dvořáková (Chez Lucie)

Po letech práce v korporátu zjistila, že v kuchyni jí bude lépe, a stala se cukrářkou. Přála by si, aby každý zažil radost z vlastnoručně upečených domácích sladkostí, a tak píše kuchařky pro začátečníky. 
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

Drominickacita.sk - Dorty Chez Lucie

Patríte aj vy k ľuďom, ktorí radi prezerajú kuchárske a cukrárske knihy? Ja zbožňujem, keď sa môžem inšpirovať pri receptoch či už na klasické varenie alebo sladké pečenie. Po Receptáriku od Lulus vám chcem predstaviť krásnu knihu Dorty od Chez Lucie. Hneď na úvod vás musím upozorniť, že kniha je v českom jazyku. Najradšej čítam knihy v slovenčine, ale pri receptoch mi nevadí ani čeština. Predsa ...
NAPÍŠTE NÁM