EN

Zväzky mágie 2: Sladkobôľ

Crystal Smithová


Najmocnejšie kúzla si vyžadujú najväčšie obety.
Princezná Aurélia prišla o všetko. Z kráľovstva, ktoré túžila zachrániť, zostali len ruiny a jej milovaný zahynul na rozbúrenom mori. Uchýli do Greythornu, no nenájde tam vytúžený pokoj. V deň korunovácie jej brata dôjde k prevratu. Všetci sa obrátili proti nej a nepriatelia jej dýchajú na krk. Aurelia sa púšťa do šialeného boja o záchranu posledných ľudí, ktorí jej v živote zostali – jej rodiny. Podarí sa jej objaviť v najtemnejších časoch iskričku nádeje vďaka stratenej láske?

Informácie

Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Originálny názov Greythorne
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Veronika Lašová
Počet strán 352
EAN 9788056627907
Dátum vydania 27.5.2022
Vek od 15
Formát 135x203 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,52
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Srdcervúca romantika, temná mágia a príbeh, ktorý vám vezme dych.

Princezná Aurélia prišla o všetko. Z kráľovstva, ktoré túžila zachrániť, zostali len ruiny. Jej milovaný zahynul na rozbúrenom mori. A stráca aj domov, pretože ľud odmieta nárok jej brata na trón. Aurélia sa uchýli do Greythornu – panstva jej najlepšieho priateľa. No nenájde tam vytúžený pokoj. V deň korunovácie jej brata dôjde k prevratu.

Aurélia už nemá čo stratiť – všetci sa obrátili proti nej a nepriatelia jej dýchajú na krk. Púšťa sa do šialeného boja o záchranu posledných ľudí, ktorí jej v živote zostali – jej rodiny. Podarí sa Aurélii objaviť v najtemnejších časoch iskričku nádeje vďaka stratenej láske?

Pokračovanie podmanivej fantasy série Zväzky mágie.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Zväzky mágie"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Crystal Smithová

Crystal Smithová

Crystal Smithová je spisovatelka, fotografka a umělkyně, která vyrostla v rodině náruživých čtenářů. Se svým manželem a syny žije v Utahu. Když zrovna nic nepíše ani netvoří, najdete ji, jak si s rozsvícenými světly čte nějaký strašidelný příběh.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM