EN

Dívka z Brooklynu

Guillaume Musso


Nový román populárního francouzského autora
Anna byla žena mého života. Za tři týdny jsme se měli brát. Samozřejmě že bych ji miloval bez ohledu na to, co udělala. Alespoň jsem si to myslel, než jsem viděl tu fotografii. „To jsem provedla já,“ řekla mi. V tu chvíli mi bylo jasné, že se můj svět otřásl v základech. Nedokázal jsem myslet jasně. Jednoduše jsem se sebral a odešel. A pak už bylo příliš pozdě – Anna zmizela.

Informácie

Jazyk čeština
Originálny názov La fille de Brooklyn
Pôvodný jazyk francúzština
Počet strán 368
EAN 9788026715597
Dátum vydania 25.7.2019
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo MOTTO
Hmotnosť 0,51
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Anna byla žena mého života. Za tři týdny jsme se měli brát. Samozřejmě že bych ji miloval bez ohledu na to, co udělala. Alespoň jsem si to myslel, než jsem viděl tu fotografii.

„To jsem provedla já,“ řekla mi. V tu chvíli mi bylo jasné, že se můj svět otřásl v základech. Nedokázal jsem myslet jasně. Jednoduše jsem se sebral a odešel. A pak už bylo příliš pozdě – Anna zmizela.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Guillaume Musso

Guillaume Musso

Guillaume Musso sa narodil v roku 1974 v Antibes. Literatúru miloval od útleho veku a keďže jeho matka bola riaditeľkou miestnej knižnice, väčšinu letných prázdnin trávil medzi regálmi plnými kníh.Písať začal ako študent. Veľký úspech zaznamenal s románom Et Après, ktorý bol inšpirovaný jeho vlastným zážitkom, keď mu život visel na vlásku. Tento román bol adaptovaný aj na film. V slovenskom jazyku vyšli jeho romány Central Park a Dievča z Brooklynu. Guillaume Musso je jednoducho fenomén. Svojimi románmi si získal čitateľov po celom svete, vo Francúzsku je absolútne najčítanejší autor. Jeho knihy sú preložené do viac ako 30 jazykov a vychádzajú v miliónových nákladoch. Originálny štýl príbehov je dokonalou súhrou emócií a napätia.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM