EN

Ateliér v Paríži

Guillaume Musso


Napínavý triler plný záhad a šokujúcich prekvapení z atraktívneho umeleckého prostredia od najpredávanejšieho francúzskeho autora
V Paríži, uprostred rozkvitnutej aleje, sa skrýva krásny ateliér. Zhodou okolností sa v ňom rovnakom čase ocitne mladá londýnska policajtka Madeline a mizantropický spisovateľ Američan Gaspard. Ateliér patril Seanovi Lorenzovi, maliarovi s tragickým osudom. Zomrel pred rokom, utrápený vraždou svojho syna, a zanechal po sebe záhadu zmiznutých obrazov. Madeline a Gaspard sa rozhodnú spoločnými silami jeho výnimočné diela vypátrať. Prípad však skrýva desivé tajomstvo, ktoré navždy poznačí ich osudy...

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Un Appartement a Paris
Pôvodný jazyk francúzština
Počet strán 344
EAN 9788056612835
Dátum vydania 11.10.2019
Vek od 18
Formát 145x230 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,5
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

„Umenie je lož, ktorá nás učí chápať pravdu…“

V Paríži, obklopený rozkvitnutou alejou, sa skrýva ateliér – oáza pokoja uprostred ruchu veľkomesta.

Prenajala si ho mladá londýnska policajtka Madeline, aby sa v ňom vyliečila z citového zranenia.

V dôsledku chyby realitnej kancelárie sa v rovnakom čase do domu nasťahuje aj mizantropický spisovateľ Gaspard. Američan hľadá tiché ústranie vzdialené od ruchu veľkomesta, kde by mohol v pokoji napísať svoju divadelnú hru. Dve ranené duše sú tak nútené stráviť niekoľko dní pod spoločnou strechou.

Ateliér slávneho maliara Seana Lorenza ešte stále dýcha umelcovou vášňou pre farby a svetlo. Keď Lorenzo utrápený vraždou svojho synčeka pred rokom zomrel, jeho posledné obrazy záhadne zmizli. Madeline a Gaspard, fascinovaní Lorenzovým géniom a ešte väčšmi jeho tragickým osudom, sa rozhodnú spoločnými silami výnimočné diela vypátrať.

V priebehu vyšetrovania vyplynú na povrch šokujúce skutočnosti. Prípad Seana Lorenza skrýva desivé tajomstvo, ktoré oboch prinúti postaviť sa tvárou v tvár vlastným démonom a navždy zmení ich osudy.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Guillaume Musso

Guillaume Musso

Guillaume Musso sa narodil v roku 1974 v Antibes. Literatúru miloval od útleho veku a keďže jeho matka bola riaditeľkou miestnej knižnice, väčšinu letných prázdnin trávil medzi regálmi plnými kníh.Písať začal ako študent. Veľký úspech zaznamenal s románom Et Après, ktorý bol inšpirovaný jeho vlastným zážitkom, keď mu život visel na vlásku. Tento román bol adaptovaný aj na film. V slovenskom jazyku vyšli jeho romány Central Park a Dievča z Brooklynu. Guillaume Musso je jednoducho fenomén. Svojimi románmi si získal čitateľov po celom svete, vo Francúzsku je absolútne najčítanejší autor. Jeho knihy sú preložené do viac ako 30 jazykov a vychádzajú v miliónových nákladoch. Originálny štýl príbehov je dokonalou súhrou emócií a napätia.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM