EN

Bocian Maťko

Helena Haraštová


Vydajte sa na cestu s bocianmi a vyriešte mnohé záhady!
Letné dni sa začali pozvoľna krátiť a malý bocian Maťko, ktorý sa sotva naučil trochu lietať, zvedavo pozoruje, ako sa jeho rodičia, ďalší príbuzní a všetci bocianí susedia pripravujú na ďalekú cestu. Kam majú namierené? To Maťko na začiatku príbehu vôbec netuší. Počas čítania budete nielen pozorovať dlhú bocianiu cestu do teplých krajín, ale dozviete sa aj to, prečo niektoré vtáky na zimu odlietajú. Na každej dvojstrane na vás čakajú malé záhady, ktoré odhalíte pomocou odklápacích okienok!

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Čáp Čeněk
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 14
EAN 9788000050133
Dátum vydania 31.8.2018
Vek od 3
Formát 190x190 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,251
Typ kniha
Väzba viazaná s poťahom z iného materiálu

Letné dni sa začali pozvoľna krátiť a malý bocian Maťko, ktorý sa sotva naučil trochu lietať, zvedavo pozoruje, ako sa jeho rodičia, ďalší príbuzní a všetci bocianí susedia pripravujú na ďalekú cestu. Kam majú namierené? A prečo nechcú zostať na svojich komínoch? To Maťko na začiatku príbehu vôbec netuší. Počas čítania budete nielen pozorovať dlhú bocianiu cestu do teplých krajín, ale dozviete sa aj to, prečo niektoré vtáky na zimu odlietajú a kedy ich zase budete môcť privítať doma. Na každej dvojstrane na vás čakajú malé záhady, ktoré odhalíte pomocou odklápacích okienok!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Helena Haraštová

Helena Haraštová

Jako první z rodiny se narodila v Brně. Po gymnáziu vystudovala divadelní dramaturgii a anglistiku. Několik let se věnovala překládání a dramaturgické činnosti, poté se stala redaktorkou v nakladatelství B4U Publishing a tam se zamilovala do literární tvorby pro děti. Aktuální přehled o dění v této dynamické oblasti si udržuje také díky dceři Kateřině a synu Josefovi. Ráda cestuje a objevuje nová místa.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM