EN

Hraničiarov učeň - Kniha prvá - Ruiny Gorlanu

John Flanagan


Prvá kniha skvelej dobrodružnej fantasy série o Willovi a jeho kamarátoch.
Austrálsky spisovateľ John Flanagan napísal prvú knihu série Hraničiarov učeň pre svojho dvanásťročného syna, aby ho prilákal k čítaniu. A taktiež chcel drobnému Michaelovi ukázať, že hrdinovia nemusia byť len urastení a svalnatí. Hraničiarov učeň je nesmierne obľúbený v mnohých krajinách sveta. Aj keď je séria zaradená do žánru fantasy, ide predovšetkým o mimoriadne pútavé príbehy o priateľstve, odvahe a čestnosti.

Informácie

Číslo dielu 1
Jazyk slovenčina
Originálny názov Ranger's Apprentice Book One The Ruins of Gorlan
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 272
EAN 9788025242834
Dátum vydania 4.5.2018
Vek od 10
Formát 127x198 mm
Vydavateľstvo Egmont
Hmotnosť 0,361
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Austrálsky spisovateľ John Flanagan napísal prvú knihu série Hraničiarov učeň pre svojho dvanásťročného syna, aby ho prilákal k čítaniu. A taktiež chcel drobnému Michaelovi ukázať, že hrdinovia nemusia byť len urastení a svalnatí. Hraničiarov učeň je nesmierne obľúbený v mnohých krajinách sveta. Autor už o dobrodružstvách osirelého Willa a jeho priateľov napísal štrnásť kníh. Aj keď je séria zaradená do žánru fantasy, ide predovšetkým o mimoriadne pútavé príbehy o priateľstve, odvahe a čestnosti.

Will je na svoj vek drobný, ale zato obratný a bystrý. Vždy sníval o tom, že sa stane slávnym rytierom, no tí ho pre jeho malú postavu neprijali. Sklamaného Willa si vezme ako učňa hraničiar Halt a Will sa od neho učí všetko, čo musí dobrý hraničiar ovládať. Hraničiarske remeslo sa mu nakoniec tak zapáči, že by ho už nemenil za nič na svete.

Ďalšie tituly z rady "Hraničiarov učeň"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
John Flanagan

John Flanagan

John Flanagan pochádza z Austrálie. Predtým, ako sa stal svetoznámym autorom fantasy literatúry, pracoval dlhé roky v reklamnej agentúre odkiaľ neskôr prešiel do sveta televízie. Je spoluautorom sitcomu Hey Dad...! K písaniu ho priviedol jeho syn. John sa ho zúfalo snažil priviesť k čítaniu, podarilo sa mu to až vlastnými príbehmi, ktoré posúval malému Michaelovi ako beta čitateľovi. Dnes je z týchto príbehov celosvetovo úspešná séria Hraničiarov učeň.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

Fantaztika - Hraničiarov učeň 1 – Ruiny Gorlanu

Austrálsky spisovateľ John Flanagan napísal prvú knihu série Hraničiarov učeň pre svojho dvanásťročného syna, aby ho prilákal k čítaniu. A taktiež chcel drobnému Michaelovi ukázať, že hrdinovia nemusia byť len urastení a svalnatí. Hraničiarov učeň je nesmierne obľúbený v mnohých krajinách sveta. Aj keď je séria zaradená do žánru fantasy, ide predovšetkým o mimoriadne pútavé príbehy o priateľstve, ...
NAPÍŠTE NÁM