EN

Hraničiarov učeň - Kniha deviata - Halt v nebezpečenstve

John Flanagan


Deviata kniha príbehov o hraničiarovi Willovi a jeho priateľoch.
Halt, Horác a Will sledujíú Tennysonovu stopu do Pikty.. Sú odhodlaní zastaviť samozvaného kazateľa Nezasvätených a zvyšok jeho stúpencov skôr, ako prekročia hranice Araluenu. . Bude Willovo a Haltovo neobyčajné lukostrelecké umenie stačiť na to, aby ich zachránilo pred úkladnými vrahmi? Alebo má Willov učiteľ pred sebou svoj posledný boj?.

Informácie

Číslo dielu 9
Jazyk slovenčina
Počet strán 432
EAN 9788025249185
Dátum vydania 27.8.2021
Vek od 10
Formát 127x198 mm
Vydavateľstvo Egmont
Hmotnosť 0,512
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Halt, Horác a Will sledujú Tennysonovu stopu z Clonmelu cez Piktu až do Araluenu. Falošný kazateľ so svojimi prívržencami unikol v Hibernii spravodlivosti a Halt nechce dopustiť, aby sa to isté stalo znova. V Hibernii porazil Will jedného z Tennysonových genoveských nájomných vrahov – lenže dvaja ešte zostali nažive. Bude Willovo a Haltovo neobyčajné lukostrelecké umenie stačiť na to, aby ich zachránilo pred úkladnými vrahmi? Alebo má Willov učiteľ pred sebou svoj posledný boj?

Ďalšie tituly z rady "Hraničiarov učeň"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
John Flanagan

John Flanagan

John Flanagan pochádza z Austrálie. Predtým, ako sa stal svetoznámym autorom fantasy literatúry, pracoval dlhé roky v reklamnej agentúre odkiaľ neskôr prešiel do sveta televízie. Je spoluautorom sitcomu Hey Dad...! K písaniu ho priviedol jeho syn. John sa ho zúfalo snažil priviesť k čítaniu, podarilo sa mu to až vlastnými príbehmi, ktoré posúval malému Michaelovi ako beta čitateľovi. Dnes je z týchto príbehov celosvetovo úspešná séria Hraničiarov učeň.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM