EN

Hraničiarov učeň - Kniha druhá - Horiaci most

John Flanagan


Pokračovanie fantasy príbehov Willa a jeho kamarátov.
Araluenské kráľovstvo sa chystá na vojnu proti Morgarathovi a Will s Horácom sprevádzajú Gilana s posolstvom do Celtiky. Celtické dediny a bane sú však opustené. Traja posli objavia hladné a vyčerpané dievča a zistia, prečo je to tak: Morgarath poštval svoje príšery, aby Celtičanov zotročili. Taktiež sa chystá prekvapivý útok, a ak naši priatelia niečo nepodniknú, kráľovstvu hrozí neodvratná porážka.

Informácie

Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Originálny názov Ranger's Apprentice. Book two - The Burning Bridge
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 264
EAN 9788025242841
Dátum vydania 18.5.2018
Vek od 10
Formát 127x198 mm
Vydavateľstvo Egmont
Hmotnosť 0,36
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Ďalšie tituly z rady "Hraničiarov učeň"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
John Flanagan

John Flanagan

John Flanagan pochádza z Austrálie. Predtým, ako sa stal svetoznámym autorom fantasy literatúry, pracoval dlhé roky v reklamnej agentúre odkiaľ neskôr prešiel do sveta televízie. Je spoluautorom sitcomu Hey Dad...! K písaniu ho priviedol jeho syn. John sa ho zúfalo snažil priviesť k čítaniu, podarilo sa mu to až vlastnými príbehmi, ktoré posúval malému Michaelovi ako beta čitateľovi. Dnes je z týchto príbehov celosvetovo úspešná séria Hraničiarov učeň.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

Fantaztika - Hraničiarov učeň 2 – Horiaci most

Potom čo ma nesmierne zaujala prvá kniha série Hraničiarov učeň, som sa s nadšením a nedočkavosťou pustila aj do nasledujúcej časti. Čakala som od nej veľa a veľa som aj dostala. Tak ako pri prvej časti, i tu na mňa čakal milý Will, pripravený vrhnúť sa do akéhokoľvek nebezpečenstva. Aj napriek tomu, že je kniha Horiaci most určená mladším čitateľom, je plná akcie a napätia. Vďaka ktorému si ju...
NAPÍŠTE NÁM