EN

Hraničiarov učeň - Kniha štvrtá - Boj o Skandiju

John Flanagan


Štvrté pokračovanie obľúbenej série o Willovi a jeho priateľoch.
Blíži sa jar a Will s Evanlyn môžu konečne ujsť zo Skandije. Evanlyn však unesú temudžajskí jazdci. Will sa vyberie za nimi, ale jeden chlapec má proti šiestim temudžajským bojovníkom len nepatrnú nádej – i keď je hraničiarskym učňom. V poslednej chvíli ho vystopujú Halt s Horácom a pomôžu mu Evanlyn zachrániť. Ale na radosť nie je čas. Šesť Temudžajcov tvorilo iba prieskumný oddiel veľkého vojska, ktoré sa chystá vpadnúť do Skandije. Štyria Araluenčania musia Skandijcov varovať.

Informácie

Číslo dielu 4
Jazyk slovenčina
Originálny názov Ranger's Apprentice. Book Four - The Oakleaf Bearers
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 312
EAN 9788025242865
Dátum vydania 22.6.2018
Vek od 10
Formát 127x198 mm
Vydavateľstvo Egmont
Hmotnosť 0,4
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Štvrté pokračovanie obľúbenej série o Willovi a jeho priateľoch. Blíži sa jar a Will s Evanlyn môžu konečne ujsť zo Skandije. Evanlyn však unesú temudžajskí jazdci, príslušníci veľkého národa, ktorý obýva rozľahlé stepi na východ od Skandije. Will sa vyberie za nimi, ale jeden chlapec má proti šiestim ostrieľaným temudžajským bojovníkom len nepatrnú nádej – i keď je hraničiarskym učňom. V poslednej chvíli ho vystopujú Halt s Horácom a pomôžu mu Evanlyn zachrániť. Ale na radosť zo stretnutia nie je čas, pretože Halt si je istý, že šesť Temudžajcov tvorilo iba prieskumný oddiel veľkého vojska, ktoré sa chystá vpadnúť do Skandije. Štyria Araluenčania musia Skandijcov varovať a ponúknuť im pomoc – ak ju však oberjarl Skandijcov prijme. Dokážu nezmieriteľní nepriatelia bojovať bok po boku, aby zachránili svoje životy a svoje krajiny pred ničivým vpádom nepriateľa, ktorý nepozná zľutovanie?

Ďalšie tituly z rady "Hraničiarov učeň"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
John Flanagan

John Flanagan

John Flanagan pochádza z Austrálie. Predtým, ako sa stal svetoznámym autorom fantasy literatúry, pracoval dlhé roky v reklamnej agentúre odkiaľ neskôr prešiel do sveta televízie. Je spoluautorom sitcomu Hey Dad...! K písaniu ho priviedol jeho syn. John sa ho zúfalo snažil priviesť k čítaniu, podarilo sa mu to až vlastnými príbehmi, ktoré posúval malému Michaelovi ako beta čitateľovi. Dnes je z týchto príbehov celosvetovo úspešná séria Hraničiarov učeň.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM