EN

Čriepky

Alena Kopasová


Očarujúca knižka básničiek plná nádherných ilustrácií!
Knižka Čriepky je zbierkou básničiek a veršovaných hádaniek pre všetky zvedavé deti. Je plná krásnych, tradične poňatých veršíkov, vďaka ktorým sa môžeme čo-to naučiť. O ilustrácie sa postarala talentovaná slovenská výtvarníčka Katarína Gasko.

Informácie

Žáner poézia
riekanky
Ilustrátor Katarína Gasko
Jazyk slovenčina
Počet strán 64
EAN 9788056610619
Dátum vydania 17.5.2019
Vek od 4
Formát 165x225 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,33
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Knižka Čriepky je zbierkou básničiek a veršovaných hádaniek pre všetky zvedavé deti. Okrem krásnych, tradične poňatých veršíkov o zvieratkách a chrobáčikoch prináša aj zábavu v podobe rôznych hádaniek, ktoré nás naučia čo-to o povolaniach, farbách, zvieracích mláďatkách či ročných obdobiach. Básničky nám pomôžu vycibriť si pamäť a vďaka krátkym veršíkom o písmenkách si nacvičíme výslovnosť, aby sme si nepolámali jazyk. O ilustrácie sa postarala talentovaná slovenská výtvarníčka Katarína Gasko.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Alena Kopasová

Alena Kopasová

Alena Kopasová sa narodila v roku 1957, žije v Košiciach. V minulosti pracovala ako redaktorka a korektorka. Svoje práce uverejňovala v rôznych novinách a časopisoch. Zväčša šlo o fejtóny, eseje alebo rôzne príbehy, ale venuje sa aj tvorbe pre najmenších. V roku 1999 jej vyšla kniha básničiek pre deti Čriepky, a keďže mnohí pedagógovia ju dodnes používajú ako pomôcku pri výučbe v materských školách či na prvom stupni základných škôl, dočkala sa nového, rozšíreného spracovania.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM