EN

Reč srdca

Cleo Wade


Toto je kniha, ktorá vylieči vaše zlomené srdce!
Cleo Wade je úspešná instagramová poetka a umelkyňa, prezývaná aj Oprah mileniálov.Jej pozitívna, duchovná, otvorená a láskavá poézia však inšpiruje ľudí každého veku. Do Reči srdca vložila svoju múdrosť načerpanú zo životných skúseností. Nájdete v nej povzbudzujúce slová na každý deň, pomôže vám vyliečiť sa zo zlomeného srdca, prekonať ťažké chvíle, dodať odvahu či znovuobjaviť stratené sebavedomie. Zalistujte si v nej zakaždým, keď sa vás zmocní nepokoj či smútok: táto kniha má blahodarné účinky!

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Heart Talk
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 224
EAN 9788056613801
Dátum vydania 22.11.2019
Vek od 15
Formát 140x180 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,39
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Cleo Wade je úspešná instagramová poetka a umelkyňa, prezývaná aj Oprah mileniálov.Jej pozitívna, duchovná, otvorená a láskavá poézia však inšpiruje ľudí každého veku. Do Reči srdca vložila svoju múdrosť načerpanú zo životných skúseností a vytvorila čitateľsky príťažlivú knihu, bez ktorej sa nebudete vedieť zaobísť. Nájdete v nej povzbudzujúce slová na každý deň, pomôže vám vyliečiť sa zo zlomeného srdca, prekonať ťažké chvíle, dodať odvahu či znovuobjaviť stratené sebavedomie. Zalistujte si v nej zakaždým,

keď sa vás zmocní nepokoj či smútok: táto kniha má blahodarné účinky!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Denisa Tomíková
Kniha dostáva hodnotenie 2,5 hviezdičky. Je to veľmi pekná knižka pre začiatočníka. Ja ju hodnotím, ako priemernú. V knihe nájdeš mnoho otrepaných fráz, ktoré sme už miliónkrát čítali. K mnohým témam sa autorka mohla rozpísať viac a urobiť tak svoju knihu výnimočnou. Väčšinou sa mi zdá, že po otvorených témach pláva len na povrchu. Básne knihu obohacujú, to však nestačí. Rozhodne odporúčam nenáročnúmu čitateľovi, ako zdroj inšpirácie, povrbudenia alebo ako nakopnutie k zamysleniu nad rôznymi aspektami života.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Cleo Wade

Cleo Wade

Cleo Wade je americká spisovateľka, poetka a aktivistka. Vyrástla v Louisiane, ale po strednej škole sa odsťahovala do New Yorku, kde pracovala ako modelka či asistentka. Takýto život ju však nenapĺňal, rozhodla sa cestovať po celom svete a popri tom písať poéziu. Tá bola jej vášňou už odmalička. Aj keď to znie ako bláznivý nápad, vyšlo jej to. Jej poézia je plná inšpirácie, aktivizmu a sily. Zo začiatku svoje básne uverejňovala na sociálnej sieti Instagram, kde má k dnešnému dňu viac ako 700 000 sledovateľov. Veľkým zlomom bolo uverejnenie jej básne v magazíne The New York Times. V slovenskom jazyku vyšla jej zbierka Reč srdca. Časopis Marie Claire ju zaradil do zoznamu 50 najvplyvnejších žien Ameriky a podľa časopisu Fast Company patrí do rebríčka 100 najkreatívnejších ľudí v oblasti podnikania. Okrem toho spolupracuje s Vogue, Elle, New York, W, Glamour a denníkom New York Times.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

Fans of Books - Reč srdca - Cleo Wade

Zbierka múdrostí pre (lepší) život! Poézia bola pre mňa kedysi španielska dedina. Neznášala som, keď sme museli v škole interpretovať nejakú báseň, nerozumela som jej a bola som z toho nervózna. Potom som však objavila novodobú poéziu 21. storočia, ktorá si ma svojím netradičným spracovaním získala. Mlieko a med spôsobilo po svojom vydaní doslova revolúciu a začalo sa šíriť ako vírus (lepšie ...
NAPÍŠTE NÁM