EN

Až přejde zima

Kiran Millwood Hargrave


Magický příběh od autorky Dívky z inkoustu a hvězd.
Jednoho rána Mila zjistí, že její bratr Oskar zmizel. Jen tak by rodinu neopustil, a přesto se zdá, že odešel s tajemným cizincem, který se ve vesnici objevil po setmění. Když začne zjišťovat, kam mohl jít, dozví se, že zmizeli všichni chlapci… kromě jediného – mága jménem Rune. Mila a Rune se proto vydávají na neobyčejnou cestu zasněženou divočinou ovládanou vlčími smečkami. Najdou zmizelé chlapce a přijdou na to, proč vlastně odešli?

Informácie

Jazyk čeština
Originálny názov The Way Past Winter
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Kryštof Herold
Počet strán 248
EAN 9788025343319
Dátum vydania 12.9.2019
Vek od 13
Formát 135x198 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,266
Typ kniha
Väzba brožovaná šitá s chlopňami

Jednoho rána Mila zjistí, že její bratr Oskar zmizel. Jen tak by rodinu neopustil, a přesto se podle nalezeného šperku zdá, že odešel s tajemným cizincem, který se ve vesnici objevil po setmění.

Když začne zjišťovat, kam mohl jít, dozví se, že zmizeli všichni chlapci… kromě jediného – mága jménem Rune.

Mila a Rune se proto vydávají na neobyčejnou cestu zasněženou divočinou ovládanou vlčími smečkami. Podaří se jim dojít k nejvzdálenějším severním mořím? Najdou zmizelé chlapce a přijdou na to, proč vlastně odešli?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Kiran Millwood Hargrave

Kiran Millwood Hargrave

Kiran Millwood Hargrave sa narodila v Surrey. Keď bola malé dievčatko chcela byť mačkou, majiteľkou mačky alebo prvou ženou na Marse. Splnilo sa jej len jedno prianie. V dospelosti však zistila, že vďaka knihám a písaniu sa môže stať kýmkoľvek chce. Počas štúdia na vysokej škole sa začala venovať písaniu poézie. Vyšli jej tri zbierky. Jej prozaickým debutom bola kniha Dievča z atramentu a hviezd, za ktorú získala aj ocenenia ako Waterstones Children’s Book Prize a British Book Awards Children’s Book of the Year. Kiran žije v Oxforde s manželom a mačkou Lunou. Viac sa môžete dozvedieť na jej webe www.kiranmillwoodhargrave.co.uk
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM