EN

Rieka zabudnutia

Cchaj Ťün


Tajomný triller z exotického prostredia.
Obľúbeného gymnaziálneho profesora Šena Minga ktosi zavraždí krátko po tom, čo na streche školy našli mŕtvu jeho študentku. Vyšetrovania sa ujme inšpektor Chuang Chaj; záhadný prípad sa mu však nepodarí rozlúštiť. O deväť rokov neskôr si bývalá snúbenica Šena Minga adoptuje nadaného chlapca S’ Wanga. Hneď nato dôjde v meste k ďalším vraždám. Vyšetrovanie opäť vedie Chuang Chaj, ktorý zistí, že chlapec je na svoj vek až zarážujúco vyspelý. Čo ak je reinkarnáciou zosnulého profesora, ktorý sa prišiel pomstiť?

Informácie

Žáner triler
mystery
Jazyk slovenčina
Originálny názov La Riviere de l’Oubli
Pôvodný jazyk francúzština
Počet strán 480
EAN 9788056614457
Dátum vydania 29.11.2019
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,55
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Obľúbeného gymnaziálneho profesora Šena Minga ktosi nemilosrdne zavraždí krátko po tom, čo na streche školy našli mŕtvu jeho študentku. Vyšetrovania sa ujme policajný inšpektor Chuang Chaj; prípad je však zastretý množstvom záhad a pri každom pokuse o objasnenie sa vynorí rad nových otázok.

O deväť rokov neskôr si bývalá snúbenica Šena Minga, bohatá a vplyvná žena, adoptuje nadaného, no chudobného chlapca S’ Wanga. Hneď nato dôjde v meste k ďalším vraždám. Vyšetrovanie opäť vedie Chuang Chaj. Inšpektor sa s Wangom spriatelí a postupne odhaľuje tajomné zákutia chlapcovej duše, ktorá na jeho vek pôsobí až zarážajúco dospelo a vyzreto. Ako súvisí deväťročné dieťa so súčasnými i minulými vraždami? A čo ak je reinkarnáciou zosnulého profesora, ktorý sa prišiel pomstiť za svoju smrť?

Mysteriózny triler s nádychom magického realizmu z prostredia súčasnej Číny, kde krásu medziľudských vzťahov zastrela korupcia a bezhlavá honba za úspechom

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť

Recenzia médii

Z jelita elita - Rieka zabudnutia

Román Rieka zabudnutia nie je klasickým európskym či americkým dielom žánru krimi-trileru, práve naopak, každom stranou dýcha nezameniteľnou východnou atmosférou ázijských krajín. Autor nezameniteľne tvorí nielen charakteristickú atmosferiku skrz typické čínske prostredie, zvyky či tradície, ale i skrz explicitný popis čínskej society, tej súvekej i súčasnej, jej neduhy, problematické názory, vyhr...
NAPÍŠTE NÁM