EN

Purpurová sieť

Carmen Mola


Komisárka Elena Blanco rozplieta sadistickú sieť temnej organizácie v hlbinách deep webu.
Komisárka Elena Blanco a jej tím vtrhnú do domu bohatej rodiny, kde ich dospievajúci syn na počítači v priamom prenose sleduje, ako dvaja muži v kuklách umučia mladú ženu na smrť. Koľko dievčat sa už stalo obeťou Purpurovej siete? Členovia útvaru vyšetrujú aktivity tejto temnej organizácie a kruté videá, ktoré kolujú na skrytom deep webe. Elena pred tímom tají podozrenie, že práve Purpurová sieť pred rokmi uniesla aj jej syna. Kde je Lucas teraz? Kým sa stal? A dopátra sa niekedy Elena pravdy?

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Milan Kopecký
Počet strán 400
EAN 9788056638231
Dátum vydania 16.2.2024
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,49
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Komisárka Elena Blanco sa vracia k odhaľovaniu zločinov aj v druhom diele španielskej bestsellerovej série

V Madride sa násilie odohráva v temnej sieti počítačových obrazoviek.

V jeden horúci letný deň vtrhne komisárka Elena Blanco, šéfka Útvaru kriminálneho vyšetrovania, spolu so svojím tímom do domu dobre situovanej rodiny, kde v izbe pristihne ich dospievajúceho syna, ako v priamom prenose sleduje snuff video. V ňom dvaja muži v kuklách umučia mladú ženu na smrť a policajti konfrontovaní so sadistickým divadlom nie sú schopní jej pomôcť. Koľko takýchto dievčat sa stalo obeťou Purpurovej siete?

Členovia útvaru už dlhšie vyšetrujú aktivity tejto temnej organizácie a zhromažďujú informácie o krutých, extrémnych videách, ktoré kolujú na deep webe, odvrátenej stránke internetu. Elena pred celým tímom tají podozrenie, že za zmiznutím jej syna Lucasa stojí zrejme práve táto organizácia.

Kde je Lucas teraz? Kým sa stal? A aké hranice je Elena schopná prekročiť, aby sa dopátrala pravdy?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Komisárka Elena Blanco"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Carmen Mola

Carmen Mola

Carmen Mola bola dlho záhadou na španielskej literárnej scéne. Napriek obrovským úspechom jej kníh nikto nevedel, kto sa za týmto menom skrýva. Až keď v roku 2021 získal triler Beštia prestížne ocenenie za najlepší román v španielčine Premio Planeta de Novela, s ktorým je spojená aj finančná odmena milión eur (viac, ako získa laureát Nobelovej ceny za literatúru), vyšlo najavo, že za pseudonym sa skrýva trojica španielskych autorov trilerov a úspešných scenáristov Jorge Díaz, Agustín Martínez a Antonio Mercero. Ich knihy pod hlavičkou Carmen Mola s hlavnou hrdinkou, vyšetrovateľkou Elenou Blanco, oceňujú rovnako kritici aj čitatelia.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM