EN

Cigánska nevesta

Carmen Mola


Komisárka Elena Blanco miluje grappu, karaoke, klasické autá a sex v SUV. A špecializuje sa na najodpornejšie zločiny.
Niekoľko dní predtým, ako sa mala polovičná Cigánka Susana Macaya vydávať, nájdu jej brutálne umučené telo. Rovnakým spôsobom prišla pred siedmimi rokmi o život aj jej sestra Lara, no vrah už sedí vo väzení. Existujú preto len dve možnosti: buď má nasledovníka, alebo je muž odsúdený za Larinu vraždu nevinný. Ak chce komisárka Elena Blanco zistiť, kto zavraždil Susanu, musí sa ponoriť do zložitého sveta cigánskej kultúry a nazrieť do najtemnejších zákutí ľudskej mysle.

Informácie

Číslo dielu 1
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Milan Kopecký
Počet strán 376
EAN 9788056636176
Dátum vydania 20.10.2023
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,47
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Komisárka Elena Blanco je zvláštna a osamelá žena.

Miluje grappu, karaoke, klasické autá a sex v SUV.

A špecializuje sa na najodpornejšie zločiny.

Susana Macaya, napoly Cigánka a napoly gadžovka, mala len niekoľko dní pred svadbou, keď sa našlo jej brutálne umučené telo. Pred siedmimi rokmi postihol rovnaký osud aj jej sestru Laru, odsúdený vrah však sedí vo väzení. Existujú preto len dve možnosti: buď má nasledovníka, alebo je muž odsúdený za Larinu vraždu nevinný.

Prípad pridelia komisárke Elene Blanco, vedúcej útvaru kriminálneho vyšetrovania, ktoré rieši tie najzložitejšie a najodpornejšie zločiny. Ak chce Elena zistiť, kto zavraždil Susanu, musí sa ponoriť do zložitého sveta cigánskej kultúry a nazrieť do najtemnejších zákutí ľudskej mysle.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Komisárka Elena Blanco"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Carmen Mola

Carmen Mola

Carmen Mola bola dlho záhadou na španielskej literárnej scéne. Napriek obrovským úspechom jej kníh nikto nevedel, kto sa za týmto menom skrýva. Až keď v roku 2021 získal triler Beštia prestížne ocenenie za najlepší román v španielčine Premio Planeta de Novela, s ktorým je spojená aj finančná odmena milión eur (viac, ako získa laureát Nobelovej ceny za literatúru), vyšlo najavo, že za pseudonym sa skrýva trojica španielskych autorov trilerov a úspešných scenáristov Jorge Díaz, Agustín Martínez a Antonio Mercero. Ich knihy pod hlavičkou Carmen Mola s hlavnou hrdinkou, vyšetrovateľkou Elenou Blanco, oceňujú rovnako kritici aj čitatelia.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM