EN

Já a svět

Mireia Trius


Zábavná infografika pro děti
Ahoj! Jmenuji se Eliška a bydlím s rodiči a bráchou Jakubem. Ráda si hraju s kamarády, sportuju a jezdím na výlety. Ale samozřejmě musím taky chodit do školy a dělat domácí úkoly... I z obyčejného příběhu se toho můžete hodně dozvědět. Eliška vypráví o svém životě v České republice, její povídání ale doplňují také barevné a názorné infografiky. Díky nim se malí čtenáři dozví, jak žijí děti jinde na světě, a budou se s nimi moci srovnat. Zároveň se nenásilnou, hravou formou naučí číst grafy a diagramy.

Informácie

Jazyk čeština
Originálny názov Me and the World
Pôvodný jazyk španielčina
Počet strán 64
EAN 9788026426615
Dátum vydania 2.9.2019
Vek od 8
Formát 240x300 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 0,586
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

AHOJ! JMENUJI SE ELIŠKA A BYDLÍM SE SVÝMI RODIČI A MALÝM BRÁCHOU JAKUBEM. RÁDA SI HRAJU S KAMARÁDY, SPORTUJU A JEZDÍM O PRÁZDNINÁCH NA VÝLETY. ALE SAMOZŘEJMĚ MUSÍM TAKY CHODIT DO ŠKOLY A DĚLAT DOMÁCÍ ÚKOLY… OSTATNĚ JAKO VĚTŠINA DĚTÍ NA SVĚTĚ.

I Z OBYČEJNÉHO PŘÍBĚHU SE TOHO MŮŽETE HODNĚ DOZVĚDĚT. ELIŠKA DĚTEM VYPRÁVÍ O SVÉM ŽIVOTĚ V ČESKÉ REPUBLICE, JEJÍ POVÍDÁNÍ ALE DOPLŇUJÍ TAKÉ BAREVNÉ A NÁZORNÉ INFOGRAFIKY. DÍKY NIM SE MALÍ ČTENÁŘI DOZVÍ, JAK ŽIJÍ DĚTI JINDE NA SVĚTĚ, A BUDOU SE S NIMI MOCI SROVNAT. ZÁROVEŇ SE NENÁSILNOU A HRAVOU FORMOU NAUČÍ ČÍST GRAFY, DIAGRAMY A STATISTIKY.

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM