EN

Dardaria. Ako sa stať geekom a nezblázniť sa

Marián Kubicsko


Úžasná kniha slovenského autora Mariána Kubicska zo sveta hier a geekov.
Dardaria potrebuje tvoju pomoc! Kráľovstvá padli, keď sa z útrob zeme, z hĺbky morí a z temných mračien vyrojili strašidelní démoni a ich prisluhovači. Vysávajú z krajiny mágiu, ničia všetko, čo je živé. Beny a Zuza podľahli volaniu Dardarie už dávno. Všetko sa zmení, keď sa k nim pridá Oskar, ktorý má od geeka poriadne ďaleko. Hoci musí cez deň drať školské lavice, po nociach uteká s kamošmi na bojové polia v Dardarii. Postupne zisťuje, že našiel nových kamarátov nielen v hre, ale aj v skutočnom svete.

Informácie

Ilustrátor Brian Terrero
Jazyk slovenčina
Počet strán 296
EAN 9788056613535
Dátum vydania 1.11.2019
Vek od 12
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,38
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Dardaria potrebuje tvoju pomoc! Kráľovstvá padli, keď sa z útrob zeme, z hĺbky morí a z temných mračien vyrojili strašidelní démoni a ich prisluhovači. Vysávajú z krajiny mágiu, ničia všetko, čo je živé. Jej obyvatelia trpia a zomierajú. Tento svet potrebuje hrdinov.

Beny a Zuza podľahli volaniu Dardarie už dávno. Bojujú za záchranu kráľovstiev so strašidelnými démonmi a ich prisluhovačmi. Všetko sa však zmení, keď sa k nim pridá Oskar, ktorý má od geeka poriadne ďaleko. Kedysi kapitán školského florbalového tímu, o ktorého sa bili najkrajšie baby na škole, sa prepadol z vrcholu rebríčka stredoškolskej popularity rovno medzi geekov a nerdov.

Hoci musí cez deň drať školské lavice, alebo pomáhať otcovi okolo domu, po nociach uteká s kamošmi na bojové polia v Dardarii. Oskar naplno prepadne gembleniu a získa fantastických kamošov. Postupne však zisťuje, že našiel nových kamarátov nielen v hre, ale aj v skutočnom svete. A zažiť niečo naživo je miliónkrát lepšie ako online. Lenže Dardaria potrebuje ich pomoc. Potrebuje skutočných hrdinov. Lebo Dardariu nehráš. Dardariu žiješ!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Marián Kubicsko

Marián Kubicsko

Marián Kubicsko je príležitostný recenzent, autor a večný tulák po všemožných fantastických svetoch. V detstve sa dostal ku knihám a odvtedy ho láska k literatúre neopustila. Je víťazom poviedkových literárnych súťaží. Na konte má tri knihy pre násťročných. V súčasnosti vyučuje na strednej škole slovenský jazyk a históriu a okrem iného vtĺka žiakom do hláv, že Darth Vader a Anakin Skywalker boli jedna a tá istá osoba.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

my-fantasydream.delicate-flower.com - Dardaria | Príbeh nielen pre geekov

Marián Kubicsko má na svojom konte už niekoľko kníh, napríklad knihu Veža elfov, ktorá je voľným pokračovaním Pohrobka (autorom je Štefan Konkoľ), ale aj zatiaľ dvojdielnu sériu Potvorobijci. Spomínané príbehy sú zo žánru fantasy a osobne ma Dardaria zaujala najmä témou onlinových hier. Nepovažujem sa za hráča, kedysi som hrala pár hier, teraz si s priateľom sem-tam niečo zahráme. Po bližšom náhľa...
NAPÍŠTE NÁM